”Φωτιά” έχει βάλει στην κορυφή η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Κάλιαρι, με αποτέλεσμα η 30η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας να διεξάγεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Εννέα αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα (05/03) στις 16:00, μια την Κυριακή (18:30) και τη μια τη Δευτέρα (21:30).

Αβελίνο – Σπέτσια (05/03, 16:00): Την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την πρώτη οκτάδα έχει η Αβελίνο, που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σπέτσια. Μετά από τρεις αγωνιστικές, υπέστη την πρώτη της ήττα, στην έδρα της Μπρέσια (1-0). Προερχόμενη από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Τσεζένα, η Σπέτσια παρέμεινε αήττητη για όγδοη σερί αγωνιστική, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Θα πάμε στο Under 2.5, κάτι που επιβεβαιώνεται συχνά και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Βίρτους Εντέλα – Μπάρι (05/03, 16:00): Στην ισοβαθμία οι δυο ομάδες, όντας και οριακά εντός πλέι οφ. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Βίρτους Εντέλα, στηρίζεται στην έδρα της για να δώσει συνέχεια σε αυτό το αήττητο σερί της. Νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε και η Μπάρι, που συνέτριψε 4-0 την Τερνάνα, όμως δεν πείθει εκτός έδρας. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, καλύτερα να το αφήσουμε.

Προγνωστικό: No bet

Βίρτους Λαντσιάνο – Μπρέσια (05/03, 16:00): Τεράστια προσπάθεια για να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού και να παραμείνει στην κατηγορία, καταβάλλει η Βίρτους Λαντσιάνο, η οποία μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το 3×3 στα τελευταία παιχνίδια θέλει να πετύχει η Μπρέσια ώστε να παρεμείνει εντός πλέι οφ, προερχόμενη από τις εντός έδρας νίκες κόντρα σε Κόμο (2-1) και Αβελίνο (1-0). Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.20 @ Betshop)

Κροτόνε – Άσκολι (05/03, 16:00): Αήττητες παραμένουν τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και οι δυο ομάδες, μετρώντας αμφότερες από δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Προερχόμενη από την ”λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Λιβόρνο, η Κροτόνε είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κάλιαρι να μειώνεται στον ένα βαθμό και θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στην Άσκολι, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Κάλιαρι. Νίκη θέλει και η Άσκολι, με σκοπό να απομακρυνθεί από τις πιο κάτω θέσεις, ωστόσο έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Λατίνα – Κόμο (05/03, 16:00): Αμφότερες αγνοούν τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Σε πολύ καλύτερη θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, όντας τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερη ευκαιρία για να πάρουν νίκη δεν θα μπορέσουν να έχουν. Φαβορί για υποβιβασμό είναι εδώ και μερικές αγωνιστικές η Κόμο, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και εφτά αγωνιστικές. Θα πάμε σε νίκη της Λατίνα και 0-2 Goal στην αναμέτρηση

Προγνωστικό: Λατίνα και 0-2 (3.90 @ Interwetten)

Νοβάρα – Βιτσέντζα (05/03, 16:00): Νίκη ψυχολογίας το ”διπλό” της Νοβάρα στην έδρα της Κάλιαρι, καθώς ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές. Κατάφερε να παραμείνει εντός πλέι οφ. Εφτά αγωνιστικές έχει να παηγυρίσει νίκη η Βιτσέντζα, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, όντας οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης. Στηρίζουμε γηπεδούχους, καθώς οι φιλοξενούμενοι παραπαίουν.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Expekt)

Περούτζια – Τερνάνα (05/03, 16:00): Μαχη για την 12η θέση και για την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού ανάμεσα στις δυο. Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από τέσσερις προσπάθειες πανηγύρισε η Περούτζια κόντρα στην Λατίνα (2-0), από βαριά εκτός έδρας ήττα 4-0 από την Μπάρι, προέρχεται η Τερνάνα. Δυσκολεύονται αμφότερες στο γκολ.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Stoiximan)

Προ Βερτσέλι – Πεσκάρα (05/03, 16:00): Στόχος και των δυο η νίκη. Από την μια πλευρά οι γηπεδούχοι ”καίγονται” για βαθμούς με σκοπό να βγουν εκτός επικίνδυνης ζώνης, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους. Μπορεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση, ωστόσο η Πεσκάρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και πέντε αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά της από τις ομάδες που ακολουθούν. Στηρίζουμε φιλοξενούμενους δεδομένης της καλύτερης δυναμικής.

Προγνωστικό: 2 (2.31 @ Goalbet)

Τραπάνι – Κάλιαρι (05/03, 16:00): Τρεις αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι οι γηπεδούχοι και θέλουν να κάνουν την έκπληξη κόντρα στην πρωτοπόρο Κάλιαρι, με σκοπό να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Μετά από δυο ηχηρά ”χαστούκια” από Τσεζένα (2-0) και Νοβάρα (0-1), η Κάλιαρι επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες, εάν φυσικά θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Betshop)

Μοντένα – Λιβόρνο (06/03, 18:30): Νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη θέλουν αμφότερες, ισοβαθμώντας μεταξύ τους, όντας ένα να βαθμό πάνω από τις θέσεις των πλέι άουτ. Αήττητη εντός έδρας η Μοντένα στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ προέρχεται από ήττα στην έδρα της Άσκολι (2-1). Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λιβόρνο, που εκτός έδρας μετράει μόλις τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)

Τσεζένα – Ουν. Σπ. Σαλερνιτάνα 1919 (07/03, 21:30): Τεράστια ευκαιρία για νίκη έχει η Τσεζένα κόντρα στην Σαλερνιτάνα, στο παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική. Αήττητοι εδώ και εφτά αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, όντας και στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα το σερί της Σαλερνιτάνα, που εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)