Με την Γιουβέντους να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Νάπολι, διεξάγεται η 28 αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Φιορεντίνα, σε μια μάχη για την τρίτη θέση.

Ρόμα – Φιορεντίνα (04/03, 21:45): Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν μείνει ακρετά μακριά από την πρώτη θέση, ωστόσο αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη μέχρι τέλους για την κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρωμαίοι προέρχονται από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αγνοώντας την εντός έδρας ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την πλευρά τους, οι “βιόλα” μπορεί να είναι αήττητοι τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο οι τρεις ισοπαλίες τους στέρησαν σημαντικούς βαθμούς. Σκοράρουν αμφότερες, οπότε περιμένουμε πολλά γκολ στο παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Stoiximan)

Βερόνα – Σαμπντόρια (05/03, 19:00): Τη νίκη που θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία στη μάχη της παραμονής, θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στη Σαμπντόρια, η Βερόνα, η οποία παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Προέρχεται από την ήττα 2-0 από την Ουντινέζε. Από την άλλη πλευρά, η Σαμπντόρια θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να αποακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες βγάζουν το G/G στα τελευταία εντός και εκτός, αντίστοιχα, παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Goalbet)

Νάπολι – Κιέβο (05/03, 21:45): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει η Νάπολι, έτσι ώστε να μην επιτρέψει στην Γιουβέντους να ανοίξει τη μεταξύ τους διαφορά. Δυο ισοπαλίες και μια ήττα το σερί των Ναπολιτάνων, οι οποίοι προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φιορεντίνα. Όντας στη 10η θέση της βαθμολογίας, η Κιέβο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της, καθώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο υποβιβασμού. Προερχόμενοι από νίκη 1-0 κόντρα στην Τζένοα, αποκτά πλέον ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 & Under 3.5 (1.95 @ Betshop)

Τόρινο – Λάτσιο (06/03, 13:30): Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Τορίνο και την Λάτσιο, με τις δυο ομάδες να έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Η Τορίνο αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, χωρίς να έχει σκοράρει σε αυτές, ενώ προέρχεται και από την ήττα 1-0 στην έδρα της Μίλαν. Αντίστοιχα και η Λάτσιο, που δεν έχει κερδίσει αλλά ούτε και σκοράρει εδώ και δυο αγωνιστικές, ενώ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Σασσουόλο εντός έδρας (0-2). Πέντε βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες και δεν πιστεύουμε να αλλάξει αυτή η μεταξύ τους διαφορά.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Magicbet)

Αταλάντα – Γιουβέντους (06/03, 16:00): Δώδεκα αγωνιστικές έχει να πανηγυρίσει “τρίποντο” η Αταλάντα και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να το πετύχει κόντρα στην Γιουβέντους. Έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κάρπι. Από την πλευρά της η Γιουβέντους αγνοεί την ήττα εδώ και 17 αγωνιστικές, έχοντας μόλις μια ισοπαλία, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Ίντερ για το κύπελλο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Interwetten)

Μπολόνια – Κάρπι (06/03, 16:00): Σε υψηλές πτήσεις για τα δεδομένα της εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπολόνια, παραμένοντας αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ στα τρια τελευταία. Δεν θα δυσκολευτεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κάρπι, που παραπαίει τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν μπορεί να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πέντε σερί Under 2.5 μετράει η Μπολόνια, ενώ τρία στα τέσσερα τελευταία η Κάρπι.

Προγνωστικό: 1 & Under 2.5 (3.40 @ Expekt)

Σασσουόλο – Μίλαν (06/03, 16:00): Για τα καλά έχει επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Σασσουόλο, η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες πρωταθλήματος, με την τελευταία να είναι στην έδρα της Λάτσιο. Εννέα αγωνιστικές μετράει χωρίς ήττα η Μίλαν, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στον πόντο η διαφορά της από την Ίντερ και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, οπότε δεν θέλει να “πετάξει” βαθμούς από εδώ και πέρα. Under 2.5 τα τρία από τα πέντε τελευταία εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Τζένοα – Έμπολι (06/03, 16:00): “Καίγεται” για βαθμούς η Τζένοα, καθώς θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα, πριν μπει σε περιπέτειες. Ποντάρει πάρα πολλά στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Κιέβο. Παρότι βρίσκεται σε ασφαλή, για την ώρα, βαθμολογική θέση, η Έμπολι πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Μακριά από τη νίκη εδώ και οκτώ αγωιστικές, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Προγνωστικό: X (2.32 @ Goalbet)

Φροζινόνε – Ουντινέζε (06/03, 16:00): Τρόπο για να κερδίζει περισσότερους βαθμούς στα παιχνίδια της ψάχνει να βρει η Φροζινόνε που δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Βρίσκεται οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης, όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την Παλέρμο, προερχόμενη από την ήττα 2-0 στην έδρα της Σαμπντόρια. Από την πλευρά της η Ουντινέζε κατάφερε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη επί της Βερόνα, την πρώτη μετά από οκτώ αγωνιστικές, και θέλει να κάνει το 2×2 για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Αμφότερες βγάζουν το Under 2.5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Betshop)

Ίντερ – Παλέρμο (06/03, 21:45): Νίκη για να διατηρηθεί εντός πεντάδας θέλει η Ίντερ, αφήνοντας πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιτικής από την Γιουβέντους (2-0). Είναι ένα βαθμό πάνω από τη Μίλαν και πλέον το κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός γι αυτήν, εάν θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Παλέρμο, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές. Στη δύσκολη θέση οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και για τις δυο ομάδες και ποντάρουμε σε ένα ακόμα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.50 @ Magicbet)