Επαναληπτικές αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας, με την Κόνιασπορ να υποδέχεται την Μπεσίκτας και τη Φενέρ την Αμεντσπόρ.

Κόνιασπορ – Μπεσίκτας, (03/03, 20:45): Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχει σήμερα η Κόνιασπορ μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, όπου παραμένουν αήττητοι στα 14 τελευταία παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 12 νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε αντίθετη κατάσταση η Μπεσίκτας ψάχνει σήμερα αντίδραση για την ήττα με 2-0 στο πρωτάθλημα από τη Φενέρ που την έριξε στην 2η θέση. Δύσκολη αποστολή για το συγκρότημα του Γκιουνές που καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,87 @ Stoiximan)

Φενερμπαχτσέ – Αμεντσπόρ (03/03, 18:15): Την Αμεντσπόρ (Γ’ Τουρκίας) υποδέχεται η Φενερμπαχτσέ, έχοντας το προβάδισμα μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα. Με την ψυχολογία στα ύψη η Φενέρ μετά την νίκη με 2-0 επί της Μπεσίκτας που την έφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος, εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της όπου μετράει 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες στο “Σουκρού Σαράτσογλου” στα τελευταία παιχνίδια της. Για ένα θαύμα παίζει σήμερα η Αμεντσπόρ που θέλει και σήμερα να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση.

Προγνωστικό: 1 (1,15 @ Goalbet)