Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Υπόθεση… τετραημέρου είναι η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής, με τις πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα. Την παράσταση κλέβει το “κλάσικο” του Μπουένος Άιρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς

Κίλμες – Ολίμπο (04/03, 22:00): Παραμένει χωρίς τρίποντο η Κίλμες στο φετινό πρωτάθλημα (0-3-2), με ισοπαλίες συνδυάστηκαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Σημειώστε επίσης ότι στα 4/5 φετινά παιχνίδια της έχει συνδυαστεί το G/G με το Over 3,5. Η Ολίμπο, από την πλευρά της, προέρχεται από την παρθενική της νίκη στη φετινή λίγκα (2-1 επί Άρσεναλ Σαραντί), που πήρε τη σκυτάλη από τέσσερις κολλητές ήττες. Οι 6/7 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες έχουν τελειώσει με νίκη του φιλοξενούμενου με σκορ 0-1. Σήμερα, βέβαια, βλέπουμε αρκετά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.30 @ Stoiximan)

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ντεφένσα Χουστίσια (05/03, 00:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη μέχρι στιγμής οι Αρχεντίνος Τζούνιορς (ένα ματς λιγότερο), η ισοπαλία της πρεμιέρας (1-1 με Τίγκρε) έδωσε τη σκυτάλη σε τρεις διαδοχικές ήττες. Αντίθετα, η Ντεφένσα Χουστίσια συνέλεξε μόλις ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά συνέχισε με τρεις νίκες. Μάλιστα, σκόραρε τέσσερα γκολ στα 2/3 νικηφόρα ματς. Και σε αυτό το ματς προβλέπουμε πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @ Goalbet)

Άρσεναλ Σαραντί – Βελέζ Σάρσφιλντ (05/03, 02:15): Τη δύναμη της έδρας της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί στο σημερινό ματς η Άρσεναλ Σαραντί, καθώς αμφότερα τα φετινά της τρίποντα έχουν έρθει μέσα στο “σπίτι” της (2-1-2 το σερί στις πρώτες πέντε αγωνιστικές). Η Βελέζ Σάρσφιλντ, από την πλευρά της, μετρά τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με το φετινό εκτός έδρας σερί της να είναι στο 1-0-2. Ασφαλής επιλογή φαντάζει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Λανούς – Νιούελς Ολντ Μπόις (05/03, 02:15): Εξαιρετικό το φετινό ξεκίνημα της Λανούς, με το ισόπαλο 2-2 του περασμένου σαββατοκύριακου στην έδρα της Σαν Μαρτίν ΣΧ να επιφέρει την πρώτη απώλεια βαθμών (4-1-0 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές). Οι 3/4 νίκες της έχουν έρθει με σκορ 1-0. Οι Νιούελς Ολντ Μπόις προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 με την Ουνιόν Σάντα Φε και μετρούν μόλις ένα τρίποντο στη φετινή λίγκα (1-1-3). Θα επιστρέψουν στις νίκες οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Ατλέτικο Ραφαέλα – Σαν Μαρτίν ΣΧ (05/03, 22:00): Συνεχίστηκε ο κατήφορος για την Ατλέτικο Ραφαέλα, που δείχνει ότι κάποιος τη… μάτιαξε μετά το νικηφόρο 0-1 της πρεμιέρας επί της Ουρακάν. Μόνο ήττες για τους γηπεδούχους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έμειναν και άσφαιροι στα 3/4 ματς. Η Σαν Μαρτίν ΣΧ έχει επίσης κερδίσει μόνο στην πρεμιέρα και ακολούθησε ένα σερί τριών ισοπαλιών και μίας ήττας. Πάντως, έχει σκοράρει στα 4/5 φετινά παιχνίδια της. Η προϊστορία του ζευγαριού (και στις δύο έδρες) έχει… πολύ G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Ουρακάν – Εστουδιάντες (05/03, 22:00): Αρχίζει και αποκτά αυτοπεποίθηση η Ουρακάν μετά το τραγικό ατύχημα του λεωφορείου της. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής κράτησε στο ισόπαλο 1-1 τη Σαν Λορέντζο, για να ακολουθήσει το νικηφόρο 0-1 επί της Πενιαρόλ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σταθεροποιείται την απόδοσή της η Εστουδιάντες, με το εμφατικό 4-1 επί των Αρχεντίνος Τζούνιορς να αποτελεί την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Λογικά η Ουρακάν θα επιδιώκει χαμηλό σκορ για να έχει τύχες για κάτι καλό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.48 @ Expekt)

Μπελγράνο – Σαρμιέντο (06/03, 00:15): Ανάλογο “μονοπάτι” έχουν διανύσει αμφότεροι οι αντίπαλοι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, συλλέγοντας από τέσσερις βαθμούς (1-1-3). Η Μπελγράνο είναι χωρίς τρίποντο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), η Σαρμιέντο αγνοεί τη νίκη από το 1-0 της πρεμιέρας επί της Βελέζ Σάρσφιλντ (0-1-3 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές). Οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί σε αμφότερες τις φετινές εξόδους τους και πιστεύουμε ότι θα… τριτώσει το κακό.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Σαν Λορέντζο (06/03, 00:15): Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στη Λα Πλάτα, με τη γηπεδούχο Χιμνάσια Λα Πλάτα να βάζει τέλος σε ένα σερί τριών κολλητών νικών με την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Βελέζ Σάρσφιλντ (2-1). Η Σαν Λορέντζο, από την πλευρά της, παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (3-2-0), αλλά εκτός έδρας μετρά 2/3 ισοπαλίες. Παραπέμπει σε ισοπαλία το σημερινό ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.01 @ Goalbet)

Ιντεπεντιέντε – Κολόν Σάντα Φε (06/03, 02:30): Μακριά από τις νίκες μετά το 1-0 της πρεμιέρας επί της Μπελγράνο παραμένει η Ιντεπεντιέντε, μετρώντας δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η Κολόν Σάντα Φε, με τη σειρά της, μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα με τρεις νίκες, αλλά δέχθηκε ηχηρά “χαστούκια” στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (4-1 από Γοδόι Κρουζ, 0-3 από Ροζάριο Σεντράλ). Με δεδομένο ότι η Κολόν σκοράρει εκτός έδρας, καταλήγουμε στο Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.35 @ Betshop)

Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς (06/03, 22:00): Όλα τα “φώτα” της αγωνιστικής είναι στραμμένα πάνω στο μεγάλο ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Οι δύο “αιώνιες” συμπολίτισσες συναντιούνται στο “Μοντουμεντάλ”, με αμφότερες να έχουν συλλέξει από επτά βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (2-1-2). Και οι δύο είχαν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι προέρχονται από το νικηφόρο 1-0 επί της Ιντεπεντιέντε και οι φιλοξενούμενοι από την εκτός έδρας ήττα από τη Ροζάριο Σεντράλ (1-0). Η Ρίβερ Πλέιτ έχει, πάντως, το ψυχολογικό πλεονέκτημα, καθώς πέτυχε δύο νίκες με 1-0 επί της Μπόκα στα φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πηγαίνουμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Magicbet)

Αλντοσίβι – Ατλέτικο Τεμπερλέι (07/03, 00:15): Με τις εντός έδρας τριάρες επί των Ολίμπο (3-0) και Αρχεντίνος Τζούνιορς ξεκίνησε φέτος η Αλντοσίβι (έχει ένα ματς λιγότερο), αλλά συνέχισε με τις ήττες από Εστουδιάντες (1-2) και Ντεφένσα Χουστίσια. Αντίθετη η πορεία της Ατλέτικο Τεμπερλέι, που έμεινε άσφαιρη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-1-2), αλλά μετρά τα τρίποντα επί των Ατλέτικο Ραφαέλα (0-2) και Τίγκρε (2-0) στις δύο τελευταίες. Βάσει των φετινών στατιστικών των δύο ομάδων, φαντάζει ελκυστικό το NG.

Προγνωστικό: NG (1.60 @ Interwetten)

Ροζάριο Σεντράλ – Μπάνφιλντ (07/03, 00:15): Προελαύνει στο φετινό πρωτάθλημα η Ροζάριο Σεντράλ, μετρώντας τέσσερις “καθαρές” νίκες και μία ισοπαλία (3-3 με Ρίβερ Πλέιτ εντός) στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής έφυγε με το εμφατικό 0-3 από την έδρα της Κολόν Σάντα Φε. Η Μπάνφιλντ, αντίθετα, κέρδισε στην πρεμιέρα τη Χιμνάσια Λα Πλάτα (2-0) και συνέχισε με ένα σερί δύο ηττών και δύο ισοπαλιών. Σαφές προβάδισμα για το τρίποντο έχουν οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Expekt)

Ουνιόν Σάντα Φε – Ρασίνγκ Κλουμπ (07/03, 02:30): Έξι βαθμούς έχει συλλέξει στο φετινό πρωτάθλημα η Ουνιόν Σάντα Φε (1-3-1), εντός έδρας επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Τεμπερλέι και έμεινε στο 1-1 με τη Σαν Μαρτίν ΣΧ. Η Ρασίνγκ Κλουμπ (είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες) έρχεται στο σημερινό ματς με θετική ψυχολογία, καθώς το νικηφόρο 1-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Μπόκα Τζούνιορς αποτέλεσε το παρθενικό τρίποντο στη φετινή λίγκα (1-1-2). Σημειώστε ότι οι τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις με γηπεδούχο την Ουνιόν έχουν συνδυαστεί με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @ Stoiximan)

Τίγκρε – Ατλέτικο Τουκουμάν (08/03, 00:00): Το “σπάσιμο του ροδιού” στις νίκες αποτελεί ακόμα ζητούμενο για την Τίγκρε στο φετινό πρωτάθλημα. Τέσσερα ματς έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι (χρωστούν το αναβληθέν με την Ουρακάν), τα δύο πρώτα ήταν ισοπαλίες με σκορ 1-1 και τα δύο τελευταία ήττες με σκορ 2-0. Η νεοφώτιστη Ατλέτικο Τουκουμάν συνεχίζει να “πουλάει τρέλα”, με το εμφατικό 3-0 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα να αποτελεί την τέταρτη νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (4-0-1). Βάσει συνθηκών θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.01 @ Goalbet)

Γοδόι Κρουζ – Πατρονάτο (08/03, 02:15): Το 4Χ4 θα ψάξει στο ματς με την Πατρονάτο η Γοδόι Κρουζ, καθώς προέρχεται από τα διαδοχικά τρίποντα επί των Ρίβερ Πλέιτ (1-2), Κολόν Σάντα Φε (4-1) και Μπάνφιλντ (2-3). Η νεοφώτιστη Πατρονάτο πέτυχε το περασμένο σαββατοκύριακο την πρώτη φετινή νίκη της (2-1 επί Μπελγράνο), αλλά το σερί 1-3-1 στο φετινό πρωτάθλημα κρίνεται θετικό. Θα πάμε με τα γκολ.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.55 @ Betshop)