Με έξι αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα (27/02) συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ. Η αγωνιστική κλείνει αύριο με την αναμέτρηση της Τσέστερ με την Τρανμίρ.

Μπάροου – Φόρεστ Γκριν (27/02, 17:00): Να κάνει την έκπληξη και να πάρει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μπορεί, θέλει η Μπάροου στην αναμέτρηση με τη Φόρεστ Γκριν. Προερχόμενη από την ήττα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλτεναμ (1-2), γνωρίζει πως δεν θα έχει εύκολο έργο, αν και έχει ανάγκη από βαθμούς. Από την πλευρά της η “ρόβερς” θέλει να αποδείξει την ανωτερότητα της μέσα στο γήπεδο και να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα, με εννέα ισοπαλίες και μια ήττα, ώστε να περάσει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση.

Προγνωστικό: 2 (1.97 @ Stoiximan)

Γκίσελι – Μπρέιντρι Τάουν (27/02, 17:00): Με διαφορετικούς στόχους η καθεμία, με τη Γκίσελι να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και την Μπρέιντρι Τάουν να διεκδικεί μια θέση στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Φόρεστ Γκριν, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη νίκη κόντρα στη Χάλιφαξ με 2-0, όντας και το φαβορί για τη νίκη. N/G και Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την Γκίσελι και τα οκτώ τελευταία για την Μπρέιντρι. N/G και Under 2.5 και η δική μας επιλογή.

Προγνωστικό: N/G & Under 2.5 (1.80 @ Betshop)

Κιντερμίνστερ – Μπρόμλεϊ (27/02, 17:00): Και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έπεσε η Κιντερμίστερ, μετά την ήττα από τη Ρέξαμ (2-0), την προηγούμενη αγωνιστική. Δείχνει πως θέλει να απομακρυνθεί από εκεί ωστόσο δεν είναι ικανή για να το καταφέρει. Μετά από τέσσερις σερί ήττες, η Μπρόμλεϊ κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Γουόκινγκ (2-1), παίρνοντας βαθμολογική ανάσα, ανοίγοντας τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Με το Over 2.5 να είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια τους, εμείς θα το εμπιστευτούμε ακόμη μια φορά.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Μάκλσφιλντ – Ρέξαμ (27/02, 17:00): Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Μάκλσφιλντ, με τα τρία από αυτά να είναι για το πρωτάθλημα. Μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο απολογισμός σε αυτό το σερί της, έχοντας απομακρυνθεί από την πρώτη πεντάδα. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί σε όλα. Αντιθέτως, η Ρέξαμ προέρχεται από ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα και έχει την ψυχολογία με το μέρος για να πάρει ακόμη μια και να παραμείνει εντός πεντάδας.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Magicbet)

Σάουθπορτ – Μπόρεχαμ Γουντ (27/02, 17:00): Την ευκαρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Σάουθπορτ κόντρα στη Μπόρεχαμ Γουντ. Μετά το εκπληκτικό νικηφόρο σερί της που την έβγαλε εκτός ζώνης του υποβιβασμού, η Σάουθπορτ μετράει πλέον έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκεται η Μπόρεχαμ, η οποία προέρχεται από την ήττα (0-1) κόντρα στην Τορκί, που την διατήρησε εντός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Expekt)

Γουέλινγκ – Όλντερσοτ (27/02, 17:00): Αυτή τη στιγμή, η Γουέλινγκ είναι η ομάδα με τη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση, αγνοώντας τη νίκη εδώ και δεκαέξι αγωνιστικές, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και έντεκα ήττες, προερχόμενη από την ήττα στην έδρα της Τορκί με 2-0. Από την άλλη πλευρά, η Όλντεροτ μετά από τέσσερις αγωνιστικές υπέστει και πάλι την πρώτη της ήττα, ενώ μέχρι τότε μετρούσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Σκοράρουν και οι δυο στα παιχνίδια τους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και ένα ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη. Ωστόσο, θα επιλέξουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Betshop)

Τσέστερ – Τρανμίρ (28/02, 14:00): Με μόλις έξι βαθμούς να την χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη, η Τσέστερ μπορεί να αισθάνεται μια ασφάλεια ωστόσο πρέπει να αρχίσει να παίρνει τις νίκες στα παιχνίδια της. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κιντερμίνστερ, αγνοώντας την εντός έδρας νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια.. Η Τρανμίρ από την πλευρά της, υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα. Αμφότερες “δουλεύουν” πολύ το Ν/G στα τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Stoiximan)