Μέσα σε δυο ημέρες θα διεξαχθεί ολόκληρη η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία. Δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα (26/02) και όλες οι υπόλοιπες αύριο, Σάββατο (27/02) και αυτό γιατί υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική την ερχόμενη Δευτέρα.

Νοβάρα – Προ Βερτσέλι (26/02, 20:00): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, με τη Νοβάρα να βρίσκεται εντός πλέι οφ και την Προ Βερτσέλι να προσπαθεί να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Μια νίκη και μια ισοπαλία στα εφτά τελευταία παιχνίδια της η Νοβάρα, αντίστοιχα αποτελέσμα σε οκτώ αγωνιστικές ωστόσο η Προ Βερτσέλι. Δεδομένου της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκονται και οι δυο ομάδες, η λογική λέει πως και οι δυο θα κυνηγήσουν τη νίκη. Γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.12 @ Stoiximan)

Τσεζένα – Κάλιαρι (26/02, 22:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει εδώ και πέντε αγωνιστικές θέλει να δώσει η Τσεζένα, κόντρα στην πρωτοπόρο Κάλιαρι. Τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες μετράει σε αυτό το σερί της, ωστόσο δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, πέντε βαθμούς μπροστά από τους διώκτες. Προέρχονται από πέντε σερί νίκες πρωταθλήματος και είναι το φαβορί για τη νίκη και κόντρα στην Τσεζένα. Αμφότερες “δουλεύουν” πολύ το Over και εμείς ποντάρουμε σε ένα ακόμα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Goalbet)

Βίρτους Εντέλα – Περούτζια (27/02, 16:00): Αήττητη παραμένει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, η Εντέλα, έχοντας πετύχει εννέα τέρματα, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της. Προέρχεται από το “διπλό” κόντρα στην Προ Βερτσέλι και θέλει τη νίκη για να παραμείνει εντός πλέι οφ. Αντιθέτως, ο κατήφορος της Περούτζια στα τελευταία παιχνίδια δεν λέει να σταματήσει, μετρώντας μόλις τέσσερις βαθμούς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω στη μάχη της οκτάδας.

Προγνωστικό: 1 (2.50 @ Betshop)

Πεσκάρα – Άσκολι (27/02, 16:00): Ως μια κακή παρένθεση ελπίζει να ήταν η ήττα από την Κάλιαρι, η Πεσκάρα, που νιώθει σιγά σιγά τους διώκτες της να μειώνουν τη διαφορά τους. Θα παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στην Άσκολι, που θα είναι και η πρώτη της μετά από τρεις αγωνιστικές, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Αντιθέτως, η Άσκολι πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και απέχει πλέον δυο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει βαθμούς κόντρα στην Πεσκάρα, έχοντας μόλις εφτά βαθμούς μακριά από το σπίτι της φέτος. Αναμένεται εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Magicbet)

Κροτόνε – Βιτσέντζα (27/02, 16:00): Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Κροτόνε “πέταξε” πολύτιμους βαθμούς, αποσπώντας την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Μονόδρομος η νίκη, εάν δεν θέλει να μείνει κι άλλο πίσω στη μάχη του τίτλου, με τη διαφορά της από την Κάλιαρι να είναι πλέον στους πέντε βαθμούς. Πέντε αγωνιστικές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Βιτσέντζα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με τα τρια τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων να έχουν βγει G/G, δεν έχουμε λόγο να μην το εμπιστευτούμε και πάλι.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Interwetten)

Τερνάνα – Σπέτσια (27/02, 16:00): Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει η Τερνάνα και μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά της από την πρώτη οκτάδα. Παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Αήττητη ωστόσο παραμένει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και η Σπέτσια. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις ένα τέρμα. Θέλει βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει στις θέσεις των πλέι οφ, ωστόσο πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Χ (3.10 @ Expekt)

Αβελίνο – Λιβόρνο (27/02, 16:00): Μετά από εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Αβελίνο πλέον αγνοεί τους τρεις βαθμούς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όντας τρεις βαθμούς μακριά από την οκτάδα. Τη νίκη θέλει ωστόσο και η Λιβόρνο, με σκοπό να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Καθόλου καλή όμως εκτός έδρας, μετρώντας μια νίκη, μια ισοπαλία και εννέα ήττες στα τελευταία παιχνίδια.

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ Stoiximan)

Βίρτους Λαντσιάνο – Μπάρι (27/02, 16:00): Μετά από δυο σερί νίκες, η Λαντσιάνο υποχρεώθηκε σε ακόμη μια ήττα, την τρίτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σπέτσια. Εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, τέσσερις βαθμούς μακριά από την “σωτηρία” και κάθε βαθμός θεωρείται πολύτιμος. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πανηγυρίσει κόντρα στην Μπάρι, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ώστε να παραμείνει εντός πλέι οφ.

Προγνωστικό: 2 (2.51 @ Goalbet)

Τραπάνι – Ουν. Σπ. Σαλερνιτάνα 1919 (27/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές πανηγύρισε η Τραπάνι και ξαναμπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι οφ. Μετράει μόλις μια ήττα στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην προτελευταία Σαλερνιτάνα. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους, έχοντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα τέσσερα τελευταία. Προέρχεται από ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Κροτόνε, ενώ δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας στο φετινό πρτάθλημα. Τέσσερα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχουν βγάλει το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Betshop)

Λατίνα – Μοντένα (27/02, 16:00): Εδώ και τρεις αγωνιστικές, η Λατίνα αγνοεί τη νίκη, έχοντας πετύχει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Προέρχεται από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Μπάρι και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται πιο κάτω και παλεύει για τη σωτηρία. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε η Μοντένα, που “καίγεται” για βαθμούς και κόντρα στη Λατίνα. Ωστόσο, φέτος δεν έχει κερδίσει μακριά από το σπίτι της, έχοντας μόλις δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)

Μπρέσια – Κόμο (27/02, 16:00): Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η ομάδα της Μπρέσια, η οποία εδώ και πέντε αγωνιστικές αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετρώντας παράλληλα μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Το γεγονός αυτό την έβγαλε εκτός πλέι οφ, προερχόμενη από την ήττα στην έδρα της Μοντένα. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Κόμο, η οποία επέστρεψε στις ήττες μετά από εφτά αγωνιστικές, ωστόσο ελπίζει ακόμη σε παραμονή

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Interwetten)