Β' Γαλλίας

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται η 27η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Το κυρίως «πιάτο» σερβίρεται την Παρασκευή (19/02) με οκτώ αναμετρήσεις, συνεχίζεται το Σάββατο και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα.

Οσέρ – Αζαξιό (19/02, 21:00): Απ’ τα ντέρμπι της αγωνιστικής, με αμφότερες τις ομάδες να είναι ανεβασμένες. Η Οσέρ κράτησε στο 2-2 τη Νανσί, ενώ η Αζαξιό επικράτησε 3-1 της Κλερμόν. Έχουν τον τρόπο να σκοράρουν οι δύο ομάδες, μπορούν να το κάνουν και απόψε, ποντάρουμε στο καλό μομέντουμ τους.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Stoiximan)

Νανσί – Παρί (19/02, 21:00): Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Νανσί, που πάντως παρέμεινε στη δεύτερη θέση και σχετικά κοντά στην κορυφή (-3). Σήμερα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, ειδικά κόντρα στην ουραγό Παρί. Δε σκόραραν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία πέντε, δε βρίσκουμε το λόγο να το κάνουν κόντρα στη Νανσί και μάλιστα εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.00 @ Goalbet)

Κλερμόν – Νιόρ (19/02, 21:00): Δεν πατάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Κλερμόν, υπέστη την τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές την περασμένη εβδομάδα, σήμερα θέλει και μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στη Νιόρ. Πιο αποδοτική εντός έδρας η Κλερμόν, εκεί κέρδισε τα τελευταία 5/6 ματς.

Προγνωστικό: Άσσος (2.00 @ Betshop)

Εβιάν – Μπουργκ Περονάς (19/02, 21:00): Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε Εβιάν και Μπουργκ Περονάς, δύο ομάδες που εντοπίζουμε πολύ κοντά στη βαθμολογία. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης η Εβιάν, εντός έδρας κερδίζει πάρα πολύ δύσκολα, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είναι τραγικοί εκτός έδρας. Θα επιλέξουμε την αλληεξουδετέρωση και θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.25 @ Magicbet)

Σοσό – Λανς (19/02, 21:00): Επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο η Σοσό με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στην Ντιζόν, θέλει να συνεχίσει σήμερα κόντρα στην ποιοτική και επίσης ανεβασμένη Λανς. Από τέσσερα σερί εντός έδρας G/G προέρχονται οι γηπεδούχοι, σκοράρει αρκετά και η Λανς, επιλογή μας θα είναι το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @ Interwetten)

Μπρεστ – Ερυθρός Αστέρας (19/02, 21:00): Δεύτερη σερί νίκη για την Μπρεστ, που μετράει τρία «τρίποντα» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και σιγά-σιγά «καθαρίζει» την παραμονή, κοιτώντας παράλληλα πιο ψηλά. Το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στον «σφιχτό» Ερυθρό Αστέρα, που είναι απ’ τις κορυφαίες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας, καθώς είναι αήττητος στις 11 τελευταίες εξόδους του (6-5-0), όπου δέχτηκε μόλις 2 γκολ!

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Expekt)

Λαβάλ – Ντιζόν (19/02, 21:00): Για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική έμεινε μακριά απ’ το γκολ η Λαβάλ στο 0-0 εκτός έδρας της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Μπουργκ Περονάς, ανέβηκε στους 31 πόντους και βρίσκεται στο +7 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Από γκέλα προέρχεται η Ντιζόν, που έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη Σοσό, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να περάσει από τέτοιες έδρες.

Προγνωστικό: Διπλό (2.30 @ Stoiximan)

Τουρ – Βαλενσιέν (19/02, 21:00): Σε κακό φεγγάρι αμφότερες οι ομάδες, δεν πατάνε καλά και δεν κάνουν πειστικές εμφανίσεις. Δεν εμπιστευόμαστε την Τουρ για εντός έδρας νίκη, ενώ παράλληλα η Βαλενσιέν είναι κακή εκτός έδρας. Θα πάμε το 2-3 Goal, το οποίο επιβεβαίωσαν αμφότερες οι ομάδες αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Χάβρη – Κρετέιγ (20/02, 15:00): Σούπερ νίκη για τη Χάβρη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μετς την περασμένη εβδομάδα (0-2), σήμερα θέλει να συνεχίσει στις νίκες και είναι το φαβορί κόντρα στην απογοητευτική Κρετέιγ. Εκτός έδρας είναι «χωνί» η άμυνα των φιλοξενουμένων, που είναι υποψήφιοι για «βαριά» ήττα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.05 @ Betshop)

Νιμ – Μετς (22/02, 21:30): Απ’ τις πιο βελτιωμένες ομάδες μέσα στο 2016 η Νιμ, προέρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, όπου σκόραρε συνολικά 11 γκολ! Στον αντίποδα, η Μετς έκανε εντός έδρας γκέλα κόντρα στη Χάβρη (0-1 ήττα), σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις και να πάρει αποτέλεσμα για να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @ Magicbet)