Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση του Σαββάτου (20/02) στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ. “Επικίνδυνη” έξοδος για την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ, που δοκιμάζεται στην έδρα της Τρανμίρ. Την Ίστλιχ υποδέχεται η δεύτερη Φόρεστ Γκριν.

Όλτρινχαμ – Γκίσελι (20/02, 17:00): Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Όλτρινχαμ, με σκοπό να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Για όγδοο σερί παιχνίδι θα αγωνιστεί εκτός έδρας η Γκίσελι, και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει κερδίσει τα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Μπάροου – Μπρέιντρι Τάουν (20/02, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρια παιχνίδια πρωταθλήματος θέλει να πανηγυρίσει η Μπάροου, η οποία παραπαίει εδώ και μερικές αγωνιστικές. Μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός της στα τελευταία παιχνίδια, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Την ευκαιρία να βρεθεί εντός της πρώτης πεντάδας έχει η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία ωστόσο προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μια ισοπαλίες και δυο ήττες στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (2.71 @ Goalbet)

Μπόρεχαμ Γουντ – Τορκί (20/02, 17:00): Να εκμεταλλευτεί την αναμέτρηση κόντρα στην ουραγό της κατηγορίας Τορκί, θέλει η Μπόρεχαμ Γουντ, με σκοπό να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει μόλις μια ήττα στα εφτά τελευταία παιχνίδια, ενώ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (11 στο σύνολο). Από την άλλη πλευρά η Τορκί προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο Πρωτάθλημα, ενώ αγνοεί την εκτός έδρας νίκη εδώ και οκτώ αγώνες, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Betshop)

Μπρόμλεϊ – Γουόκινγκ (20/02, 17:00): Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, με τη νίκη να είναι “μονόδρομος” για τους γηπεδούχους. Η Μπρόμλεϊ μετράει μόλις μια νίκη και δυο ισοπαλίες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας έχει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Δυο ισοπαλίες και δυο ήττες μετράει η Γουόκινγκ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Θέλει επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Magicbet)

Φόρεστ Γκριν – Ίστλιχ (20/02, 17:00): Όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ, η Φόρεστ Γκριν δεν θέλει να δει αυτή τη διαφορά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Οκτώ παιχνίδια παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, μετρώντας εφτά νίκες και μια ισοπαλία. Εντός έδρας μετράει οκτώ σερί νίκες. Αντιθέτως, η Ίστλιχ αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, γεγονός που την έχει βγάλει εκτός πεντάδας.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Γκέιτσχεντ – Όλντερσοτ (20/02, 17:00): Για πέμπτο σερί εντός έδρας παιχνίδι, η Γκέιτσχεντ θα προσπαθήσει να βαθμολογηθεί, μετρώντας ήδη τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Οριακά εκτός πεντάδας, με μόλις ένα βαθμό να τη χωρίζει από την πέμπτη θέση. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Όλντερσοτ, η οποία μετράει κατά σειρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις. Μια νίκη και μια ισοπαλία σε πέντε εκτός αναμετρήσεις στα πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Expekt)

Χάλιφαξ – Γκρίμσμπι (20/02, 17:00): Οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης βρίσκεται η Χάλιφαξ, η οποία “καίγεται” για βαθμούς. Μετά από δέκα αγωνιστικές, με πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, υπέστη την πρώτη της ήττα. Από την πλευρά της η Γκρίσμπι παραμένει μόνη τρίτη στη βαθμολογία, μετρώντας μόλις μια ήττα στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια της και θέλει τη νίκη με σκοπό να μειώσει τη διαφορά της από τις δυο πρωτοπόρους. Τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (1.75 @ Stoiximan)

Κιντερμίνστερ – Τσέστερ (20/02, 17:00): Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Τσέλτεναμ, θέλει η Κιντερμίνστερ, η οποία μετρούσε τρία σερί θετικά αποτελέσματα μέχρι τότε. Στόχος της είναι να μαζέψει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται και να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Αντιθέτως, η Τσέστερ προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.08 @ Goalbet)

Λίνκολν – Σάουθπορτ (20/02, 17:00): Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της θέλει να πανηγυρίσει η Λίνκολν, παραμένοντας αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι. Με νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, ξέρει ότι μπορεί να επανέλθει στο παιχνίδι των πλέι οφ. Εφτά νίκες, εφτά ισοπαλίες και τρεις ήττες συνολικά εντός έδρας με τέρματα 15-8. Από τη μεριά της η Σάουθπορτ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχδίαι της έχει απολογισμό 2-2-1, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Betshop)

Μάκλσφιλντ – Ντόβερ Αθλέτικ (20/02, 17:00): Τέλος στον κατήφορο που την έχει πάρει στα τελευταία παιχνίδια θέλει να δώσει η Μάκλσφιλντ, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες πρωταθλήματος, μετά και το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι της. Τέσσερις ήττες μετράει και στα ισάριθμα εντός έδρας τελευταία παιχνίδια της, χωρίς να έχει σκοράρει στα δυο τελευταία. Την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η Ντόβερ με σκοπό να παραμείνει εντός πεντάδας. Έχει κερδίσει τα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από το σπίτι της.

Προγνωστικό: 2 (2.50 @ Magicbet)

Τρανμίρ – Τσέλτεναμ (20/02, 17:00): Πέντε σερί παιχνίδια έχει συμπληρώσει η Τρανμίρ χωρίς να ηττηθεί στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην πρωτοπόρο Τέλτεναμ, με σκοπό να παραμείνει εντός τετράδας. Τρεις νίκες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Είκοσι παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς ήττα η Τσέλτεναμ, στο πρωτάθλημα. Δεκαπέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες το σερί της και θα προσπαθήσει να φύγε αλώβητη από μια δύσκολη έδρα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Γουέλινγκ – Ρέξαμ (20/02, 17:00): Δεκατέσσερις αγωνιστικές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Γουέλινγκ, η οποία, μετράει πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Δικαιολογημένα εντός ζώνης υποβιβασμού και αν συνεχίσει σε ατό το ρυθμό, θα γίνει φαβορί για υποβιβασμό. Δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες μετράει η Ρέξαμ στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα. Παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Expekt)