Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ. Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά της από τους διώκτες της έχει η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ, που υποδέχεται τη “φορμαρισμένη” Κιντερμίνστερ.

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ (16/02, 21:45): Την ευκαιρία να πάει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την Φόρεστ Γκριν έχει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Τσέλτεναμ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα σερί 19 παιχνιδιών χωρίς ήττα στο Πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει τα πάνω τους στις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας τρεις σερί νίκες, γεγονός που τους “ξεκόλλησε” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό.

Προγνωστικό: 1 & Over 2,5 (2.08 @ Stoiximan)

ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ (16/02, 21:45): Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη που θα την οδηγήσει εντός πλέι οφ θέλει η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία πραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης και θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση. Η Μπόρεχαμ μετράει μόλις μια νίκη στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Σύνολο γκολ 2-3 (2.00 @ Goalbet)

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡ (16/02, 21:45): Στόχος και των δυο ομάδων είναι η απομάκρυνση τους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Όλτρινχαμ, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ δέχεται και πολύ εύκολα γκολ. Μια νίκη μετράει η Τσέστερ στα τελευταία έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας πετύχει μόλις τρια τέρματα. Ισοπαλία το πιο πιθανό αποτέλεσμα, μένοντας αμφότερες ευχαριστημένες.

Προγνωστικό: X (3.20 @ Betshop)

ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΙΣΤΛΙΧ (16/02, 21:45): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Γκέιτσχεντ, μετά το απογοητευτικό παιχνίδι της περασμένη αγωνιστικής. Τραγική στο προηγούμενο παιχνίδι της, παρουσιάζοντας πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές θέλει να πετύχει η Ίστλιχ, η οποία θέλει να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα. Τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες κατα σειρά, απολογισμός της, δεψόμενη εύκολα τέρματα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)