Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 18:30.

Ίνγκολσταντ – Μάιντς (02/04, 16:30): Αμφότερες απογοητεύουν πλήρως με τη φετινή τους παρουσία, με τη διαφορά ότι η Ίνγκολσταντ ουσιαστικά έχει ήδη υποβιβαστεί όντας στο -10 από τη σωτηρία της, ενώ η Μάιντς είναι στο +2 από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ και καλείται να σοβαρευετί άμεσα αν θέλει να αποφύγει τα χειρότερα. Κίνητρο και ποιότητα μας οδηγούν στο διπλό, το οποίο και θα επιλέξουμε με αρκετή δόση ρίσκου.

Προγνωστικό: 2 (3.40 @ Magicbet)

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ (02/04, 18:30): Στο -6 από την εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι η Λεβερκούζεν, η οποία απογοητεύει πλήρως με τη φετινή της παρουσία, όντας πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της επίσης απογοητεύει, είναι στη 15η θέση και στο +2 από τα μπαράζ παραμονής, ωστόσο προέρχεται από δυο σερί νίκες και είναι ανεβασμένη. Αμφότερες σκοράρουν ελάχιστα στα φετινά παιχνίδια τους, ενώ η πίεση που ασκείται στις δυο ομάδες αναμένεται να ρίξει ακόμη περισσότερο το ρυθμό. Θα επιλέξουμε το Under 2,5 που δίνεται σε αρκετά ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες