Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εφτά αναμετρήσεις συνεχίζεται η 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Τορίνο – Ουντινέζε (02/04, 13:30): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και δυο παιχνίδι η Τορίνο, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Ουντινέζε παραμένει αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα δυο τελευταία από αυτά. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Stoiximan)

Τζένοα – Αταλάντα (02/04, 16:00): Άποντη παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Τζένοα, η οποία έχει γνωρίσει δυο διαδοχικές ήττες από Σαμπντόρια (0-1) και Μίλαν (1-0). Αντιθέτως, η Αταλάντα κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας της Πεσκάρα (3-0). Εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα η Αταλάντα, επιλογή μας είναι να πάρει ακόμη μια νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Stoiximan)

Φιορεντίνα – Μπολόνια (02/04, 16:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Φιορεντίνα, η οποία μετά από δυο σερί ισοπαλίες, κατάφερε να πανηγυρίσει δυο νίκες. Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται από την πλευρά της και η Μπολόνια. Αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα. Συχνό το Under 2.5 στα παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.00 @ Stoiximan)

Παλέρμο – Κάλιαρι (02/04, 16:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και έξι αγωνιστικές η Παλέρμο, η οποία και μετράει μια ισοπαλίες και πέντε ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, που την διατηρεί εντός επικίνδυνης ζώνης. Από αρνητικό σερί προέρχεται ωστόσο και η Κάλιαρι, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό, χωρίς να έχει σκοράρει στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Ακόμη ένα παιχνίδι που δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Κιέβο – Κροτόνε (02/04, 16:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κιέβο, η οποία κα γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπολόνια (4-1). Εντός έδρας είναι καλύτερη, έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και οκτώ παιχνίδια η Κροτόνε, μετρώντας μόλις ένα βαθμό σε αυτά, ενώ έχει πετύχει και ένα μόνο τέρμα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Stoiximan)

Πεσκάρα – Μίλαν (02/04, 16:00): Από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα προέρχεται η Πεσκάρα, η οποία και παραμένει στην τελευταία θέση και δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Αντιθέτως, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Τζένοα (1-0). Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.30 @ Stoiximan)

Νάπολι – Γιουβέντους (02/04, 21:45): Το ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο “Σαν Πάολο”. Από ένα νιηφόρο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Νάπολι, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή. Αήττητη εδώ και δέκα παιχνίδια η Γιουβέντους, μετρώντας εννέα νίκες και μια ισοπαλία, ούσα και στην πρώτη θέση. Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal και σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.