Προγνωστικά Κόνφερενς: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (18/03) η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Σάτον Γιουν. (18/03, 17:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των έντεκα αγώνων πρωταθλήματος για την Όλντερσοτ, η οποία μετά από έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκάισλι (1-0). Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη και η Σάτον, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Φόρεστ Γκριν (1-2). Σκοράρει εντός έδρας η Όλντερσοτ.

Προγνωστικό: Όλντερσοτ Over 1.5 (2.15 @ Stoiximan)

Μπάροου – Ντάγκεναμ & Ρεντ (18/03, 17:00): Από την ήττα στην έδρα της Ίστλι, με 2-0, προέρχεται η Μπάροου, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ειδικά μπροστά στο κοινό της. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Ντάγκεναμ & Ρεντ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Φόρεστ Γκριν (2-1).

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μπόρχαμ – Γκάισλι (18/03, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μπόρχαμ, μετά από οκτώ παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Ντόβερ (5-0). Σε ανοδική πορεία είναι η Γκάισλι, η οποία και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, με την τελευταία να είναι κόντρα στην Όλντερσοτ (1-0). Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Σάουθπορτ (18/03, 17:00): Τον πρώτο της βαθμό μετά από δυο διαδοχικές ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπρέιντρι Τάουν, στην αναμέτρηση με την Σόλιχουλ Μορς (3-3), εκτός έδρας. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Σάουθπορτ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και εφτά ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Συχνό το N/G, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (2.05 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Ίστλι (18/03, 17:00): Άμεση ήταν η επιστροφή της Τσέστερ στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα από την Τρανμίρ (2-3). Έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ίστλι, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από δέκα παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ, καθώς οι δυο ομάδες δεν σκοράρουν πολύ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Ρέξαμ (18/03, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Φόρεστ Γκριν, η οποία επικράτησε στην έδρα της Σάτον με 1-2. Αυτή ήταν και η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αντιθέτως, μετά από δυο σερί νίκες, η Ρέξαμ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Γκέιτσχεντ (0-2), επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Γκέισχεντ – Γουόκινγκ (18/03, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και εφτά αγωνιστικές η Γκέτσχεντ, η οποία μετά από έξι σερί νίκες, υποχρεώθηκε στην ισοπαλία με την Μάκλσφιλντ (1-1), εκτός έδρας. Στο βαθμό της ισοπαλίας αρκέστηκε από την άλλη πλευρά, η Γουόκινγκ με αντίπαλο της Μπόρχαμ (0-0), μετά και την εκτός έδρας ήττα της από τη Νορθ Φέριμπι (2-1). Στο σημερινό παιχνίδι, θα στηρίξουμε την έδρα και θα πάμε με τη νίκη της Γκέιτσχεντ.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Σόλιχουλ Μορς (18/03, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Νορθ Φέριμπι, μετά από δυο διαδοχικές νίκες, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στην έδρα της Μπρόμλεϊ. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές και η Σόλιχουλ Μορς, έχοντας πάρει την ισοπαλία στα δυο τελευταία παιχνίδια της με Ντόβερ (0-0) και Μπρέιντρι Τάουν (3-3). Επιλογή μας είναι να αποφύγει την ήττα η γηπεδούχους Νορθ Φέριμπι.

Προγνωστικό: 1Χ (1.62 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Μπρόμλεϊ (18/03, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ντόβερ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπρόμλεϊ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νορθ Φέριμπι (3-0). Συχνό το N/G στα παιχνίδια των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (2.22 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.