Προγνωστικά Σούπερλιγκ

Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι μαγνητίζουν το ενδιαφέρον στην 22η αγωνιστική της Σούπερλιγκ. Το Σάββατο (13/02) η ΑΕΚ υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό και την Κυριακή (14/02) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή. Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα.

Ατρόμητος – Βέροια (13/02, 15:00): Σε ανοδική τροχιά ο Ατρόμητος, αρχίζει να βρίσκει τη χαμένη του ταυτότητα και αυτοπεποίθηση, αναμένουμε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου. Έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ ότι είναι καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνει η βαθμολογία, υποδέχεται τη Βέροια, που ναι μεν προέρχεται από νίκη (2-0 την Καλλονή), αλλά είναι ιδιαίτερα αδύναμη επιθετικά.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.95 @ Stoiximan)

Πανθρακικός – Πλατανιάς (13/02, 17:15): Πήρε αποτέλεσμα ο Πανθρακικός στη Λειβαδιά (1-1), όπου όμως για ακόμη μια φορά έκανε τραγική εμφάνιση. Πολύ ανεβασμένος ο Πλατανιάς, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-0) είχε επιτέλους και την ουσία. Δεν είναι σε θέση να κάνει «δώρα» η ομάδα των Χανίων, είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα απ’ τον Πανθρακικό, με νίκη «καθαρίζει» οριστικά την παραμονή.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.73 @ Goalbet)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (13/02, 19:30): Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θέλει να είναι αυτή που θα σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού. Παρά τις νίκες του, ο δικέφαλος δεν έβγαζε πειστική εικόνα, κάτι που αποδείχτηκε την περασμένη αγωνιστική με την ήττα στο Περιστέρι. Μέτριος και ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο όταν προσφέρεται σε απόδοση κοντά στο 2.20, τότε είναι απλά value bet.

Προγνωστικό: Διπλό (2.20 @ Betshop)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (14/02, 15:00): Οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά μετά το Κύπελλο (εκτός έδρας νίκη 0-2 για Παναθηναϊκό), με τον ΠΑΣ να προέρχεται από εκτός έδρας ήττα απ’ τον Ηρακλή (1-0). Στον αντίποδα, οι πράσινοι έχουν αποδείξει ότι είναι πιο αποτελεσματικοί εκτός έδρας, κάτι φάνηκε και την περασμένη εβδομάδα με την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Ξάνθη. Μπορούν να φύγουν νικητές απ’ τους «Ζωσιμάδες».

Προγνωστικό: Διπλό (2.05 @ Magicbet)

Καλλονή – Πανιώνιος (14/02, 17:15): Στο -12 απ’ τη γραμμή σωτηρίας έμεινε η Καλλονή μετά την ήττα στη Βέροια (2-0), όπου η εικόνα της ήταν κακή αμυντικά, αλλά επιθετικά είχε καλές στιγμές και δικαιούταν ένα γκολ. Το ματς με τον Πανιώνιο είναι ο τελικός των… τελικών, θα τα δώσει όλα έτσι ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής. Κουρασμένο περιμένουμε τον Πανιώνιο λόγω του αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Προγνωστικό: Άσσος (3.10 @ Interwetten)

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (14/02, 17:15): Ομάδα με δημιουργικότητα και πολύ υψηλό ρυθμό εντός έδρας ο Παναιτωλικός, βγάζει αρκετές φάσεις, σκόραρε σε όλα τα φετινά ματς στο γήπεδο του. Κακός αμυντικά το τελευταίο διάστημα ο Λεβαδειακός, δέχεται εύκολα το γκολ, ειδικά εκτός έδρας, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να σκοράρει. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Expekt)

ΠΑΟΚ – Ηρακλής (14/02, 19:30): Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε και στο Φάληρο απ’ τον Ολυμπιακό (1-0). Ωστόσο, η εικόνα του ήταν βελτιωμένη, κυρίως αμυντικά, σήμερα «καίγεται» για το «τρίποντο» στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Αδύναμος ο γηραιός επιθετικά εκτός έδρας, δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να διαχειριστεί τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.90 @ Stoiximan)

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (15/02, 19:30): Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα επί του Παναθηναϊκού (0-1), την έφερε στο +11 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, θέλει ακόμη μια νίκη για να «καθαρίσει». Υποδέχεται τον αδύναμο και μη πειστικό εκτός έδρας Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο οι Θρακιώτες στο «σπίτι» τους δεν είναι αποτελεσματικοί. Δύσκολο ματς, περιμένουμε αντίδραση απ’ τους Αρκάδες.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.50 @ Goalbet)