Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι επτά σημερινές αναμετρήσεις συνθέτουν το “κυρίως πιάτο” της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Γουέστ Μπρομ – Άρσεναλ (18/03, 14:30): Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Γουέστ Μπρομ στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με την Έβερτον, δίκαιη η ήττα με σκορ 3-0. Οι “μπάγκις” έχουν συνδυάσει με νίκες τα 7/9 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, αυτόματα σημαίνει ότι σκόραραν σε αυτά τα επτά ματς. Ξέσπασε η Άρσεναλ στην ερασιτεχνική Λίνκολν, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με το εμφατικό 5-0. Ασφαλής επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ (18/03, 17:00): Άρχισε να “ξυπνάει” για τα καλά η Κρίσταλ Πάλας. Εκτός της ζώνης του υποβιβασμού βρίσκονται πλέον οι “αετοί” μετά το μεγάλο διπλό της 4ης Μαρτίου επί της Γουέστ Μπρομ (0-2), που πήρε τη σκυτάλη από το νικηφόρο 1-0 επί της Μίντλεσμπρο. Από “αποχή” δύο εβδομάδων έρχεται και η Γουότφορντ, η οποία στις 04/03 ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον με 3-4. Πιστεύουμε στο “μομέντουμ” των “αετών”.

Προγνωστικό: 1 (1.88 @ Stoiximan)

Έβερτον – Χαλ (18/03, 17:00): Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Έβερτον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βέβαια, η απόδοση του Άσσου δεν αξίζει για ασχολία. Αν, όμως, συνδυάσουμε τον Άσσο με το Over, το 2.30 δεν είναι καθόλου άσχημο. Τα “ζαχαρωτά” έρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες σε συνδυασμό με Over όσον αφορά τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, ενώ η Χαλ έρχεται από 3/4 Over ανεξαρτήτως έδρας.

Προγνωστικό: 1 & Over 2,5 (2.30 @ Stoiximan)

Στόουκ – Τσέλσι (18/03, 17:00): Στις 08/03 το τελευταίο ματς της Στόουκ, που ήταν η εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Νικηφόρα για τους “πότερς” τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, είναι γενικότερα δυνατοί μέσα στο “σπίτι” τους. Δεν πιστεύουμε, όμως, ότι θα καταφέρουν κάτι θετικό απέναντι στην “γκαζωμένη” Τσέλσι, η οποία “πέταξε” και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου. Οι “μπλε” μοιάζουν πραγματικά άτρωτοι κι έτσι θα τιμήσουμε το Διπλό, έστω κι αν η απόδοσή του μας φαίνεται χαμηλή.

Προγνωστικό: 2 (1.60 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Μπέρνλι (18/03, 17:00): Υποχρεωμένη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς είναι η Σάντερλαντ, προκειμένου να ξεκολλήσει από τον “πάτο” του πίνακα. “Άσφαιρες” ήττες τα τρία τελευταία παιχνίδια της, η πιο πρόσφατη το 0-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι στις 05/03. Η Μπέρνλι στάθηκε αρκετά αξιόμαχη κόντρα στη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή, αν και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (προηγήθηκε με 0-1 και δέχθηκε δύο γκολ στη συνέχεια). Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς η Σάντερλαντ “πρέπει” να σκοράρει.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Λέστερ (18/03, 17:00): Ζευγάρωσε τις ήττες της η Γουέστ Χαμ το περασμένο σαββατοκύριακο, φεύγοντας με το ατυχές 3-2 από την έδρα της Μπόρνμουθ (είχε προηγηθεί το ατυχές 1-2 από την Τσέλσι). Η Λέστερ έρχεται από τη μεσοβδόμαδη υπερπροσπάθεια απέναντι στη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος πήρε τις “κολλητές” εντός έδρας νίκες με σκορ 3-1 επί των Λίβερπουλ και Χαλ. Θα στοιχίσει στις “αλεπούδες” η κούραση.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Μπόρνμουθ – Σουόνσι (18/03, 19:30): Νίκη ουσίας και ψυχολογίας πέτυχε η Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο επί της Γουέστ Χαμ (3-2), βάζοντας τέλος σε ένα σερί 0-3-5 σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Σουόνσι, από την πλευρά της, έφυγε ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Χαλ και μετρά τρεις εντός έδρας νίκες και τρεις εκτός έδρας ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ. Από 6/7 G/G & Over 2,5 έρχονται οι “κύκνοι”, θα το τιμήσουμε το συγκεκριμένο συνδυαστικό στοίχημα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2,5 (1.97 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες