Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: “Κουτσουρεμένη” η 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (ελέω Κυπέλλου Αγγλίας), τρεις αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα σήμερα.

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ (11/03, 17:00): Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε η Μπόρνμουθ από το “Ολντ Τράφορντ”, με τον Μπόρουτς να αποκλείει και πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς στο 72ο λεπτό. Η συγκεκριμένη ισοπαλία πήρε τη σκυτάλη από τέσσερις διαδοχικές ήττες για τους “τσέρις”. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 1-2. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή, καθώς τα στατιστικά των δύο ομάδων μας οδηγούν με ασφάλεια στο Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.70 @ Stoiximan)

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ (11/03, 17:00): Δεν τα κατάφερε η Έβερτον την περασμένη Κυριακή, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-2. Ήταν η πρώτη ήττα της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, μετρά μόνο νίκες στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (ενεργητικό 15 γκολ σε αυτά τα τέσσερα ματς). Απροσδόκητο για τη Γουέστ Μπρομ το εντός έδρας “χαστούκι” από την Κρίστσαλ Πάλας με 0-2. Η ομάδα του Πούλις δεν είναι, επίσης, το ίδιο αποδοτική μακριά από το “σπίτι” της κι έτσι καταλήγουμε στον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Χαλ – Σουόνσι (11/03, 17:00): Εντός της ζώνης του υποβιβασμού παρέμεινε η Χαλ μετά το ατυχές 3-1 στην έδρα της Λέστερ. Η Σουόνσι, από την πλευρά της, κέρδισε έστω και δύσκολα την Μπέρνλι με 3-2. Αποδοτική μέσα στην έδρα της η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, σκοράρει με συνέπεια τον τελευταίο καιρό. Οι “κύκνοι”, με τη σειρά τους, μετρούν πέντε αμφίσκορα με Over στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Κρατάμε το Goal/Goal.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)