Όπως κάθε αγωνιστική της Serie B’, έτσι και η 26η, θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις. Η αυλαία ανοίγει με τη σημερινή αναμέτρηση της Πεσκάρα με την Βιτσέντζα και κλείνει την Δευτέρα με την αναμέτρηση Μπρέσια – Άσκολι. Στην έδρα της Λατίνα δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Κάλιαρι, ενώ την Προ Βερτσέλι υποδέχεται η δεύτερη Κροτόνε.

ΠΕΣΚΑΡΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ (12/02, 21:30): Τη μοναξιά της τρίτης θέσης εξακολουθεί να απολαμβάνει η Πεσκάρα, που παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Μετράει εφτά νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, ενώ με πέντε νίκες και μια ισοπαλία παραμένει αήττητη και στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές αναζητεί η Βιτσέντζα, έχοντας συγκομιδή μόλις ένα βαθμό σε αυτά τα παιχνίδια.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

ΑΒΕΛΙΝΟ – ΜΠΑΡΙ 1908 (13/02, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Αβελίνο, με σκοπό να παραμείνει εντός πλέι οφ. Με μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τελευταία παιχνίδια της, η Αβελίνο βρίσκεται οριακά εντός πλέι οφ, ένα βαθμό πάνω από τις ομάδες που ακολουθούν. Από την άλλη πλευρά, η Μπάρι 1908 εξακολουθεί να χάνει σημαντικό έδαφος, έχοντας “πέσει” πλέον στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μια νίκη, μια ισοπαλία και πέντε ήττες στα τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: 1 (2.31 @ Goalbet)

ΤΣΕΣΕΝΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ (13/02, 16:00): Αήττητη και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ, παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τσεζένα, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στόχος της εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συμμετοχή της και για να το πετύχει θα πρέπει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Η Περούτζια από τη μεριά της μπορεί να βρίσκεται ένα βαθμό εκτός πλέι οφ, ωστόσο είναι ικανή να εξασφαλίσει μια θέση μέσα την πρώτη οκτάδα, αν και μετράει μόλις τέσσερις βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Προγνωστικό: N/G (1.70 @ Betshop)

ΚΟΜΟ – ΝΟΒΑΡΑ (13/02, 16:00): Αν και παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η Κόμο εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Σημαντικό έδαφος έχει χάσει και η Νοβάρα που έχει “πέσει” στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εξαιτίας των αρνητικών της αποτελεσμάτων. Μετά από πέντε αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη, προερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Magicbet)

ΚΡΟΤΟΝΕ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ (13/02, 16:00): Να παραμείνει μια ανάσα μακριά από την πρωτοπόρο Κάλιαρι, θέλει η δεύτερη της βαθμολογίας Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη στην αναμέτρηση με την Προ Βερτσέλι, όπως και σε κάθε παιχνίδι άλλωστε, με σκοπό να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα της πρωτοπόρου. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, η οποία ήταν και η δέκατή της στα δεκαπέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης είναι ο Προ Βερτσέλι και θέλει να παραμείνει εκτός, πανηγυρίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Interwetten)

ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ (13/02, 16:00): Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες, οι οποίες “καίγονται” για βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι είναι δυο βαθμούς πάνω από τους γηπεδούχους και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η Λαντσιάνο βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πάνω από την ουραγό Κόμο, όμως εξακολουθούν να ελπίζουν στην παραμονή. Μπορούν τη δεύτερη σερί τους νίκη αρκεί να είναι σοβαροί στο παιχνίδι τους.

Προγνωστικό: Χ (2.85 @ Expekt)

ΛΑΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (13/02, 16:00): Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν και οι δυο ομάδες. Από τη μια μεριά, οι γηπεδούχοι “μάχονται” για να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι οφ, αγνοώντας την ήττα εδώ και τέσσερις σερί αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Από την άλλη πλευρά, η Κάλιαρι εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από την Κροτόνε και θέλει τη νίκη για να παραμείνει εκεί. Εφτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Stoiximan)

ΤΕΡΝΑΝΑ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ (13/02, 16:00): Το εκτός σερί εντός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη θέλει να πάρει κόντρα στην Σαλερνιτάνα, η Τερνάνα, που αν ήταν καλύτερη εκτός έδρας τώρα δεν θα έδινε μάχη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, η Σαλερνιτάνα δεν έχει πανηγυρίσει κάποια εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας έξι ισοπαλίες και εφτά ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και να “καίγεται” για βαθμούς.

Προγνωστικό: 1 (1.92 @ Goalbet)

ΕΝΤΕΛΑ -ΤΡΑΠΑΝΙ (13/02, 16:00): Με μόλις ένα βαθμό να χωρίζει τις δυο ομάδες, αμφότερες θέλουν τη νίκη, έχοντας κοινό στόχο την είσοδο στην πρώτη οκτάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Μόλις μια ήττα μετράει η Εντέλα στα έντεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Τραπάνι προβληματίζει με τις φετινές της εμφανίσεις, καθώς δεν μπορεί να βρει σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι της. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μακριά από το σπίτι της, μετά από οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες.

Προγνωστικό: X (3.05 @ Betshop)

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ (14/02, 18:30): Αήττητη παραμένει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα η Σπέτσια, μετρώντας δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί παράλληλα μόλις ένα τέρμα. Βρίσκεται ένα βαθμό εκτός πλέι οφ ωστόσο υπάρχει πίστη στην ομάδα πως μπορεί να τα καταφέρει. Η Λιβόρνο φαίνεται να συνέρχεται σιγά σιγά, πετυχαίνοντας δυο σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, ενώ αγνοούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης για δώδεκα σερί αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Under (1.60 @ Magicbet)

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΑΣΚΟΛΙ (15/02, 21:30): Θέλει να επιστρέψει άμεσα στους βαθμούς η Μπρέσια, πριν να είναι αργά και βγει εκτός θέσεων πλέι οφ. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Άσκολι έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι δίνουν τη δική του μάχη για να βγουν εκτός επικίνδυνης ζώνης πριν μπλέξουν ακόμη περισσότερο. Μετράνε μόλις δυο νίκες στα δώδεκα εκτός έδρας παιχνίδια τους, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί σε όλα τα υπόλοιπα, ενώ σε εννέα περιπτώσεις δεν κατάφεραν να βρουν ούτε δίχτυα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)