Προγνωστικά Κόνφερενς: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το βράδυ η αγωνιστική δράση της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ίστλι – Μάκλσφιλντ (21/02, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και έξι αγωνιστικές η Ίστλι, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Προέρχεται από δυο σερί ήττες, όπου δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Μάκλφιλντ. Με Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Μπρόμλεϊ (21/02, 21:45): Τέλος έλαβε το νικηφόρο σερί των πέντε αγωνιστικών για την Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία το Σάββατο έπεσε θύμα σοκ, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Γκάισλι (1-2). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα και για την Μπρόμλεϊ μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στηρίζουμε έδρα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Λίνκολν (21/02, 21:45): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Νορθ Φέριμπι, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση. Αντιθέτως, η Λίνκολν έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ούσα και μόνη πρώτη. Είναι το φαβορί της αναμέτρηση, ωστόσο επιλογή μας είναι το μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Μπόρχαμ (21/02, 21:45): Από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών προέρχεται η Τρανμίρ, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα. Αντιθέτως, η Μπόρχαμ αγνοεί τους τρεις βαθμούς εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Επιλογή μας είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Γιορκ – Γκέιτσχεντ (21/02, 21:45): Με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, η Γιορκ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια για απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις. Από την πλευρά της, η Γκέιτσχεντ προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, που την έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Σκοράρουν αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και επιλέγουμε το αμφίσκορο σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)