Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Γκάισλι – Σάτον Γιουν. (14/02, 21:45): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και δυο παιχνίδια η Γκάισλι, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί. Ωστόσο παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με έξι νίκες και τρεις ιοπαλίες. Χωρίς νίκη παραμένει και η Σάτον, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ μετράει μόλις δυο βαθμούς στις 13 τελευταίες εξόδους της.

Προγνωστικό: 1Χ (1.44 @ Stoiximan)

Ίστλι – Μπρέιντρι Τάουν (14/02, 21:45): Με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα η Ίστλι παραμένει μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Μπρέιντρι Τάουν προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Συχνό το Under 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.91 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Σόλιχουλ Μορς (14/02, 21:45): Από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα στις Τρανμίρ (0-3) και Λίνκολν (3-2) προέρχεται η Γουόκινγκ και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να παραμείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Την δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Σόλιχουλ Μορς, η οποία μετράει επίσης και μια ήττα. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στην Σάτον.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.08 @ Stoiximan)