Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Τσέστερ – Γκέιτσχεντ (11/02, 14:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τσέστερ, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, μακριά από την έδρα της. Αντιθέτως, μετά από δυο αγωνιστικές, με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, η Γκέιτσχεντ επέστρεψε στις νίκες. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Όλντερσοτ – Μπάροου (11/02, 17:00): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Όλντερσοτ, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Μπάροου επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Αμφότερες μάχονται για την έκτη θέση.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (11/02, 17:00): Με μόνο στόχο της νίκη θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες. Ούσα δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, η Μπρέιντρι Τάουν είναι αήττητη εδώ και δυο αγωνιστικές, μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Νορθ Φέριμπι παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ούσα και στην προτελευταία θέση. Προέρχεται από την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.93 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Ρέξαμ (11/02, 17:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δυο παιχνίδια για την Ντόβερ, η οποία και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες, πριν από τη νίκη κόντρα στην Τσέστερ (3-1). Από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών προέρχεται από την πλευρά της η Ρέξαμ, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ούσα και σε ανοδική πορεία. Πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Μπόρχαμ (11/02, 17:00): Με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Φόρεστ Γκριν προέρχεται από ένα αήττητο σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια με σκοπό να παραμείνει στο κυνήγι της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η Μπόρχαμ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία, ούσα κακή στις τελευταίες εξόδους της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)

Γκάισλι – Ίστλι (11/02, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Γκάισλι, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες κόντρα σε Μέιντστοουν (2-1) και Μάκλσφιλντ (1-2). Παραμένει έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά της, η Ίστλι γνώρισε και αυτή την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Γουόκινγκ (11/02, 17:00): Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Λίνκολν, στην έδρα της Σόλιχουλ Μορς (0-1), παρότι προερχόταν από βαριά ήττα κόντρα στην Μπάροου (3-0). Αντιθέτως, την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες, υπέστη η Γουόκινγκ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τρανμίρ (0-3). Έχοντας επικρατήσει στα πέντε τελευταία εντός, στηρίζουμε τη Λίνκολν σήμερα.

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Σάτον Γιουν. (11/02, 17:00): Μετά από δυο αγωνιστικές, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία, χωρίς να έχει δεχθεί και κάποιο γκολ, η Σόλιχουλ Μορς επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές και η Σάτον, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (11/02, 17:00): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, στα τελευταία παιχνίδια τους. Από τη μια πλευρά, η Σάουθορτ προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, γεγονός που την διατηρεί οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Αντιθέτως, η Ντάγκεναμ προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων, που την έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πάμε με το διπλό σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.02 @ Stoiximan)

Τορκί – Μάκλσφιλντ (11/02, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τορκί, η οποία γνώρισε την τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Αντιθέτως, η Μάκλσφιλντ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά και το διπλό επί της Νορθ Φέριμπι (0-2). Αυτή ήταν και η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μια ήττα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Τρανμίρ – Μπρόμλεϊ (11/02, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Τρανμίρ, στην έδρα της Γουόκινγκ (0-3). Θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη, με σκοπό να παραμείνει εντός πεντάδος και στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Την δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγυρίσε η Μπρόμλεϊ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τορκί (1-0).

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Γιορκ – Μέιντστοουν Γιουν. (11/02, 17:00): Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Γιορκ, η οποία προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Εντός επικίνδυνης ζώνης παραμένει και η Μέιντστοουν, η οποία και προέρχεται από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Όλντερσοτ (0-2). Αμφότερες θέλουν τη νίκη, ωστόσο επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)