Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ολοκληρώνεται, με τις αναμετρήσεις σε “Ιτιχάντ” και “Κινγκ Πάουερ”, η 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι (05/02, 15:30): Πειστική η εικόνα της Σίτι στο μεσοβδόμαδο 0-4 επί της Γουέστ Χαμ, με το τρίποντο αυτό να ακολουθεί το 0-3 επί της Κρίσταλ Πάλας για το Κύπελλο. Η Σουόνσι έρχεται με… άγριες διαθέσεις μετά τα κολλητά τρίποντα επί των Λίβερπουλ (2-3) και Σαουθάμπτον (2-1). Μας αρέσει ο συνδυασμός του Άσσου με το αμφίσκορο, καθώς οι “πολίτες” έχουν δεχθεί γκολ στα 9/11 φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.50 @ Stoiximan)

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουν. (05/02, 18:00): Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα πρόσθεσε η Λέστερ με το ατυχές 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι. Η Γιουνάιτεντ “σκάλωσε” στο 0-0 κόντρα στη Χαλ, δημιουργώντας πλήθος τελικών προσπαθειών. Μπορεί οι “κόκκινοι διάβολοι” να παραμένουν αήττητοι στις 14 τελευταίες αγωνιστικές, όμως κάτι μας λέει ότι η Λέστερ θα “υψώσει ανάστημα” σήμερα. Από τη στιγμή που μπορούμε να… πάρουμε δύο αποτελέσματα σε απόδοση 2.22, δε θα αφήσουμε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Προγνωστικό: 1Χ (2.22 @ Stoiximan)