Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ολοκληρώνεται, με τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις, η εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (01/02, 21:45): Να πάρει άτυπη εκδίκηση για τον άδοξο αποκλεισμό από τη σημερινή αντίπαλο στο Κύπελλο Αγγλίας (0-5) θέλει η Γουέστ Χαμ. Νικηφόρα για τα “σφυριά” τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-0 επί Κρίσταλ Πάλας, 1-3 επί Μίντλεσμπρο), ενώ οι “πολίτες” προέρχονται από το διπλό πρόκρισης επί της Κρίσταλ Πάλας (0-3) στο Κύπελλο. Δε θα “μπλέξουμε” με τελικό αποτέλεσμα, επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.65 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γ. – Χαλ (01/02, 22:00): Η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων σε λιγότερο από ένα μήνα είναι η σημερινή, με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει την πρόκριση επί της Χαλ στον τελικό του Λιγκ Καπ, κερδίζοντας με 2-0 στο “Ολντ Τράφορντ” και γνωρίζοντας “γλυκιά” ήττα με 2-1 στη ρεβάνς. Αμφότερες είχαν ματς Κυπέλλου την Κυριακή, με τους “κόκκινους διαβόλους” να επικρατούν με 4-0 της Γουίγκαν και τις “τίγρεις” να γνωρίζουν τον εκτός έδρας αποκλεισμό από τη Φούλαμ με το βαρύ 4-1. Βλέπουμε πολλά γκολ απόψε.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.25 @ Stoiximan)

Στόουκ – Έβερτον (01/02, 22:00): Αμφότερες επιστρέφουν στη δράση μετά από 11 ημέρες, καθώς δεν είχαν ματς Κυπέλλου το περασμένο σαββατοκύριακο. Οκτώ βαθμούς περισσότερους από τη Στόουκ έχει συλλέξει η Έβερτον στις 22 πρώτες αγωνιστικές (36-28), όμως οι “πότερς” παίρνουν δύναμη από την έδρα τους στις περισσότερες των περιπτώσεων. Βλέπουμε ένα κλειστό ματς και θα επιλέξουμε το No Goal.

Προγνωστικό: No Goal (2.02 @ Stoiximan)