Προγνωστικά Φούτμπολ Λιγκ

Για πρωτάθλημα 16 ομάδων οδεύουμε στη Φούτμπολ Λιγκ, αφού μετά την απόσυρση του Εργοτέλη, όλα δείχνουν ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι Θεσσαλοί δεν παρατάχθηκαν στο ματς με τα Τρίκαλα, το ίδιο θα συμβεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και την Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ζάκυνθος – Απόλλων Σμύρνης (06/02, 15:00): Την έκανε την γκέλα του ο Απόλλων Σμύρνης την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό εντός έδρας (1-1), δύσκολα θα έχει δεύτερη διαδοχική απώλεια. Όσο καλή έδρα και αν έχει η Ζάκυνθος, δε διαθέτει την ποιότητα να αντισταθεί στον Απόλλωνα. Θα πάμε με το λογικό διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (1.75 @ Stoiximan).

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος (07/02, 15:00): Ανεβασμένος ο Παναιγιάλειος στα τελευταία παιχνίδια, «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, όπου πήρε 7 πόντους κόντρα σε Πανσερραϊκό, Ζάκυνθο και Χανιά. Αξιόμαχος και ο Αχαρναϊκός, προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, σήμερα έχει το προβάδισμα, αλλά θα βρει σθεναρή αντίσταση. Επιλογή μας το Χ ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο

Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Καρδίτσας (07/02, 15:00): Παρά τις πολλές μεταγραφικές κινήσεις, ο Αγροτικός Αστέρας δε βελτιώνει την εικόνα του, την ίδια στιγμή που και η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι μια μέτρια επιθετικά ομάδα. Με μεγάλη δυσκολία έρχεται το γκολ για τους Θεσσαλονικείς, σήμερα θα αντιμετωπίσουν μια Αναγέννηση που θα παίξει κλειστά, για την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.50 @ Magicbet).

Κισσαμικός – Τρίκαλα (07/02, 15:00): Μπορεί να πάρει αποτελέσματα εντός έδρας ο Κισσαμικός και το έχει αποδείξει φέτος, έστω κι αν προέρχεται από την εντός έδρας άδικη ήττα απ’ την Κέρκυρα. Στον αντίποδα, τα Τρίκαλα κέρδισαν άνευ αγώνα τον Ολυμπιακό Βόλου, προέρχονταν από δύο σερί απώλειες κόντρα σε Εργοτέλη (1-1 εκτός) και Απόλλωνα Σμύρνης (0-1). Δεν πείθουν οι Θεσσαλοί εκτός έδρας, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα οι Κρητικοί.

Προγνωστικό: 1Χ (1.40 @ Interwetten).

Καλλιθέα – Κέρκυρα (08/02, 15:00): «Τρένο» η Κέρκυρα μέσα στο 2016, μετράει 5/5 νίκες και έχει ανέβει στους 36 πόντους, τη δεύτερη θέση και το -2 απ’ την πρωτοπόρο Λάρισα. Υπολογίσιμος αντίπαλος η Καλλιθέα, μπορεί να απειλήσει, αλλά θεωρούμε ότι η Κέρκυρα διαθέτει τόσο την ποιότητα, όσο και το μομέντουμ για να φύγει νικήτρια απ’ το «Ελ Πάσο».

Προγνωστικό: Διπλό

Λαμία – Λάρισα (08/02, 18:00): Πολύ δύσκολη έξοδος για τη Λάρισα, αντιμετωπίζει τη Λαμία, που στο γήπεδο της είναι εξαιρετική. Από πέντε σερί εντός έδρας νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, μόλις μια φορά κέρδισαν οι Θεσσαλοί στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1Χ