Προγνωστικά Κόνφερενς: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Όλντερσοτ – Σάουθπορτ (07/01, 17:00): Από δυο διαδοχικές νίκες πρωταθλήματος προέρχεται η Όλντερσοτ, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της, μετά και το διπλό επί της Γουόκινγκ (1-2). Επιστροφή στις νίκες και για την Σάουθπορτ, η οποία επικράτησε με 3-2 της Ρέξαμ, μετά και την ήττα στην έδρα της τελευταίας με 1-0. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Μπρέιντρι Τάουν – Τσέστερ (07/01, 17:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων πρωταθλήματος για την Μπρέιντρι Τάουν, η οποία μετά από τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ντάγκεναμ & Ρεντ. Την δεύτερη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε από την πλευρά της η Τσέστερ, μετά και το εντός έδρας βαρύ 0-3 από την Σόλιχουλ Μορς.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Μπρόμλεϊ – Φόρεστ Γκριν (07/01, 17:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπρόμλεϊ, η οποία μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, υπέστη την ήττα με 2-0 στην έδρα της Σάτον. Από την άλλη πλευρά, η Φόρεστ Γκριν εξακολουθεί να μένει μακριά από τη νίκη, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Προέρχεται από το εντός έδρας 5-5 με την Τορκί και θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες.

Προγνωστικό: 2 (1.91 @ Stoiximan)

Ντόβερ – Γιορκ (07/01, 17:00): Μετά από τρία παιχνίδια, με δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Ντόβερ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, φεύγοντας με το “διπλό” από την έδρα της Μέιντστουν (1-4). Η λογική λέει πως δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, Γιορκ, η οποία γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Νορθ Φέριμπι. Πάμε σε χαμηλό σκορ, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Γκάισλι – Μέιντστοουν Γιουν. (07/01, 17:00): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη η Γκάισλι στην έδρα της πρωτοπόρου Λίνκολν (3-1). Παραμένει έτσι εντός επικίνδυνης ζώνης, ούσα και στην προτελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά, η Μέιντστουν αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Νορθ Φέριμπι Γιουν. – Ντάγκεναμ & Ρεντ (07/01, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για τη Νορθ Φέριμπι, η οποία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γιορκ (0-1), έχοντας επικρατήσει πλέον στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές και απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πήρε και πάλι η Ντάγκεναμ & Ρεντ κόντρα στην Μπρέιντρι Τάουν.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Σόλιχουλ Μορς – Γκέιτσχεντ (07/01, 17:00): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Σόλιχουλ Μορς, η οποία και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην Γκέιτσχεντ θέλει να δώει συνέχεια στο σερί της. Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, πανηγύρισε η Γκέιτσχεντ επικράτησε με 4-1 της Μπάροου.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Τορκί – Μπόρχαμ (07/01, 17:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών προέρχεται η Τορκί, η οποία και μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια μετά και το εκτός έδρας 5-5 με την Φόρεστ Γκριν. Αντιθέτως, η Μπόρχαμ αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο σερί της αυτό, προέρχομενη από την εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ίστλι.

Προγνωστικό: 1Χ (1.40 @ Stoiximan)

Ρέξαμ – Γουόκινγκ (07/01, 17:00): Επιστροφή στις ήττες για την Ρέξαμ, μετά και το εκτός έδρας 3-2 από την Σάουθπορτ, έχοντας ηττηθεί πλέον στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, όπου μετράει επίσης και μια νίκη. Μακριά απο τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει η Γουόκινγκ, η οποία προέρχεται από δυο σερί ήττες κόντρα στην Όλντερσοτ με 4-0 και 1-2. Αμφότερες θα παίξουν για το όποιο θετικό αποτέλεσμα, οπότε και πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)