Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας

Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το “πρώτο ημίχρονο” της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν επαναληπτικοί κι ότι είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Αλκορκόν – Κόρδοβα (04/01, 20:00): Η μοναδική μάχη της φετινής φάσης των “16” ανάμεσα σε εκπροσώπους της Σεγούντα Ντιβισιόν. Η Αλκορκόν είναι πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της, όμως από την άλλη πλευρά η Κόρδοβα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρουσιάζει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Δεν μπλέκουμε με τελικό νικητή, πηγαίνουμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ (04/01, 20:00): Την παράδοση εις βάρος της έχει η Σοσιεδάδ στο συγκεκριμένο ζευγάρι (για όλες τις διοργανώσεις), όμως παράλληλα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εξαιρετική φετινή πορεία της. Πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες μετρούν οι Βάσκοι στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, είναι ένα μέγεθος απόλυτα αξιοσέβαστο, αλλά θεωρούμε ότι σήμερα θα φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι. Άλλωστε… υπάρχει ρεβάνς.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (04/01, 22:15): Με το… δεξί θέλει να μπει η “βασίλισσα” στο 2017, διευρύνοντας το εκπληκτικό αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σεβίλλη, από την πλευρά της, θα επιδιώξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει ζωντανή ενόψει της ρεβάνς. Σαφές φαβορί για το τρίποντο η Ρεάλ, όμως πολύ δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο συνδυασμός Άσσου με αμφίσκορο μας αρέσει πολύ.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.85 @ Stoiximan)