Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη… η αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ, η 20η αγωνιστική ανοίγει σήμερα την αυλαία της με έξι συναντήσεις.

Μίντλεσμπρο – Λέστερ (02/01, 14:30): Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες το Σάββατο, καθώς η Μίντλεσμπρο έφυγε ηττημένη με 2-1 από το “Ολντ Τράφορντ” και η Λέστερ επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 1-0. Τριπλή… το συγκεκριμένο παιχνίδι, παίρνουμε την επιλογή του NG, στην οποία αρέσκονται ιδιαίτερα αμφότερες.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Stoiximan)

Έβερτον – Σαουθάμπτον (02/01, 17:00): Ακόμα ένα αμφίρροπο ματς στο σημερινό “μενού”. Η Έβερτον πήρε με… την ψυχή στο στόμα το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Χαλ (2-2), η Σαουθάμπτον διπλασίασε τις εντός έδρας ήττες της με το ατυχές 1-2 από τη Γουέστ Μπρομ. Έχει ελαφρύ προβάδισμα η Έβερτον λόγω έδρας, όμως προτιμούμε να πάμε με την επιλογή του αμφίσκορου.

Προγνωστικό: G/G (1.88 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι (02/01, 17:00): Ηττημένη έφυγε η Σίτι από το ντέρμπι του “Άνφιλντ”, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την κορυφή του πίνακα. Η Μπέρνλι, αντίθετα, προέρχεται από το εμφατικό 4-1 επί της Σάντερλαντ. Ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητες, με τους “πολίτες” να μην έχουν κανένα απολύτως περιθώριο για γκέλα. Μικρή η απόδοση του Άσσου από ημίχρονο, αλλά θα την… τιμήσουμε.

Προγνωστικό: Άσσος από ημίχρονο (1.50 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Λίβερπουλ (02/01, 17:00): Όσο φορμαρισμένη κι αν είναι η Λίβερπουλ, δεν έχει κανένα απολύτως value η επιλογή του διπλού σε τέτοιες αποδόσεις. Άλλωστε, η Σάντερλαντ αντιμετωπίζει πλέον κάθε ματς ως “τελικό”. Παίρνουμε το NG, καθώς η μεν Λίβερπουλ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η δε Σάντερλαντ θα κοιτάξει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Χαλ (02/01, 17:00): Με ένα πολύ μεγάλο διπλό έφυγε η Γουέστ Μπρομ από το “Σεντ Μέρις” το Σάββατο (1-2). Στα ύψη η ψυχολογία στο στρατόπεδο των “μπάγκις”, που βρίσκονται στην 8η θέση του πίνακα. Η Χαλ “έβγαλε ψυχή” για ένα ακόμα ματς και έχασε από ατυχία μία μεγάλη νίκη επί της Έβερτον (2-2 το τελικό σκορ). Πιστεύουμε, όμως, ότι σήμερα θα φύγει με κατεβασμένο κεφάλι από το “Χόθορνς”.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουν. (02/01, 19:30): “Φρένο” στο νικηφόρο σερί της Γουέστ Χαμ έβαλε η Λέστερ το Σάββατο, καθώς τα “σφυριά” έφυγαν ηττημένα με 1-0 από το “Κινγκ Πάουερ”. Είχαν προηγηθεί τρία διαδοχικά τρίποντα. Η Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, κέρδισε με 2-1 τη Σάντερλαντ, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Ασφαλής επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)