Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Μάκλσφιλντ – Μπρόμλεϊ (17/12, 14:15): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Μάκλσφιλντ, η οποία και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Από την άλλη πλευρά, η Μπρόμλεϊ κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα στην έδρα της Γουόκινγκ (2-1) και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Μπόρχαμ – Μπάροου (17/12, 17:00): Με μόνο στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αναμένεται να παραταχθεί η Μπόρχαμ, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Αντιθέτως, η Μπάροου εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα εδώ και 17 αγωνιστικές, όπου και μετράει δέκα νίκες και εφτά ισοπαλίες. Δύσκολα θα γνωρίσει την ήττα σήμερα.

Προγνωστικό: X2 (1.35 @ Stoiximan)

Τσέστερ – Όλντερσοτ (17/12, 17:00): Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές η Τσέστερ, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Μετράει μόλις μια ήττα στα 16 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές και με απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες πέτυχε η Όλντερσοτ.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.02 @ Stoiximan)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Σόλιχουλ Μορς (17/12, 17:00): Επιτροφή στις νίκες για την Ντάγκεναμ & Ρεντ, μετά από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αγνοεί την ήττα εδώ και δυο παιχνίδια η Σόλιχουλ Μορς, με μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ παράλληλα δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων, που δείχνουν πιο δυνατά φέτος.

Προγνωστικό: 1 (1.53 @ Stoiximan)

Φόρεστ Γκριν – Ντόβερ (17/12, 17:00): Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στοχεύει η Φόρεστ Γκριν, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Με μόνο στόχο τη νίκη αναμένεται να παίξει και η Ντόβερ, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερα σερί τρίποντα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Γκέιτσχεντ – Μπρέιντρι Τάουν (17/12, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η Γκέιτσχεντ, η οποία μετά από δυο ισοπαλίες, υποχρεώθηκε σε τρεις σερί ήττες. Παράλληλα, δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, πανηγύρισε η Μπρέιντρι Τάουν, που πέρασε με τρομερό τρόπο από την Σάουθπορτ (4-5). Στο παιχνίδι αυτό θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.73 @ Stoiximan)

Λίνκολν – Τρανμίρ (17/12, 17:00): Τρομερό παιχνίδι αναμένεται να γίνει ανάμεσα στις δυο αυτές ομάδες, με έπαθλο την πρώτη θέση. Έντεκα σερί παιχνίδια αήττητη η Λίνκολν, μετρώντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αήττητη για έντεκα διαδοχικά παιχνίδια παραμένει ωστόσο και η Τρανμίρ, η οποία μετράει εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες από την πλευρά της. Ακόμη ένα παιχνίδι που θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Μέιντστοουν Γιουν. – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (17/12, 17:00): Από την πέμπτη της ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Μέιντστοουν, η οποία δεν κατάφερε να κάνει το 2×2 μετά και τη νίκη επί της Ίστλι (2-1). Παραμένει οριακά εντός ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η Νορθ Φέριμπι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, ενώ έχει ηττηθεί στα δέκα από τα δώδεκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.80 @ Stoiximan)

Σάουθπορτ – Ίστλι (17/12, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σάουθπορτ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Άποντη είναι από την πλευρά της εδώ και δυο παιχνίδια και η Ίστλι. Αμφότερες θέλουν να παίξουν για το θετικό αποτέλεσμα, οπότε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Σάτον Γιουν. – Ρέξαμ (17/12, 17:00): Από την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της προέρχεται η Σάτον, η οποία δεν κατάφερε να κάνει το 2×2 μετά και τη νίκη επί της Όλντερσοτ (2-0). Από την άλλη πλευρά, η Ρέξαμ παραμένει χωρίς βαθμό εδώ και δυο παιχνίδια, στα οποία δεν έχει καταφέρει να βρει και το δρόμο για τα δίχτυα. Ισόβαθμες οι δυο ομάδες στην 14η θέση. Πατάει καλά εντός έδρας η Σάτον, οπότε και θα την στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.91 @ Stoiximan)

Γουόκινγκ – Γκάισλι (17/12, 17:00): Σε ανοδική πορεία η Γουόκινγκ, η οποία προέρχεται από την δεύτερη σερί νίκη της και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Γκάισλι, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Συχνό το 2-3 Goal στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.08 @ Stoiximan)

Γιορκ – Τορκί (17/12, 17:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και 16 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος η Γιορκ, μετρώντας έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες. Θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό της σερί και να φύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Ντάγκεναμ (0-1), προέρχεται η Τορκί, για το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και δεν αναμένουμε ήττα της στο παιχνίδι με την Γιορκ.

Προγνωστικό: Χ2 (1.73 @ Stoiximan)