Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Φινάλε σήμερα στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Σπάρτη – Ολυμπιακός (15/12, 15:00): Θέλει το παιχνίδι η Σπάρτη, που χρειάζεται τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν σίγουρη την πρόκριση, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα παίξει για να κερδίσει τη Σπάρτη του… Γιαννακόπουλου. Βάσει λογικής, θα «ανοίξει» το ματς και αυτό συμφέρει τον Ολυμπιακό.

Προγνωστικό: Διπλό + Over 2,5 (1.91 @Stoiximan)

Πανσερραϊκός – Πανιώνιος (15/12, 15:00): Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι στις Σέρρες, καθώς Πανσερραϊκός και Πανιώνιος έχουν αποκλειστεί απ’ τη συνέχεια του Κυπέλλου. Αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν με αλλαγές, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει στις Σέρρες με σχεδόν εφηβική ομάδα. Ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός.

Προγνωστικό: 1Χ (2.08 @Stoiximan)

Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα (15/12, 17:00): Ακόμη ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, που γίνεται απλά για τυπικούς λόγους. Η Καλλονή είναι σίγουρα τελευταία στη βαθμολογία και έχει αποκλειστεί, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Με αλλαγές θα παίξουν αμφότερες, οι Ηπειρώτες σίγουρα το μόνο που θέλουν είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ η Καλλονή θα παίξει για αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Προγνωστικό: 1Χ (4.00 @Stoiximan)

ΟΦΗ – Ηρακλής (15/12, 19:30): Βολική η ισοπαλία στο Ηράκλειο, αποτέλεσμα που θα περάσει «χέρι-χέρι» τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση, αφήνοντας έξω τον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό να έχει πέσει η απόδοση της ισοπαλίας, ενώ δεν υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές στις στοιχηματικές εταιρίες. Πάμε παρακάτω….

Προγνωστικό: Νο Bet

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (15/12, 19:30): «Τελικός» το ματς στη Ριζούπολη, όπου ο Παναθηναϊκός παίζει μόνο για τη νίκη και δε θέλει ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου. Απ’ την άλλη, ο Απόλλων προκρίνεται με νίκη, ενώ του αρκεί και η ισοπαλία σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο ΟΦΗ. Βάσει λογικής, θα δούμε κλειστό ματς και ισοπαλία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.38 @Stoiximan)