Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια σήμερα στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Χανιά – Πλατανιάς (14/12, 15:00): Ελάχιστες ελπίδες έχουν τα Χανιά, που μετρούν 2/2 ήττες με επιμέρους σκορ 0-8 και σήμερα χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά κόντρα στον Πλατανιά. Απ’ την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προκρίνονται με ισοπαλία ή ήττα αν η Σπάρτη ηττηθεί απ’ τον Ολυμπιακό, ωστόσο θα παίξουν για τη νίκη, έτσι ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Κακή ομάδα τα Χανιά, δεν μπορούν να απειλήσουν τον Πλατανιά.

Προγνωστικό: Διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ (1.97 @Stoiximan)

Καλλιθέα – Παναιτωλικός (14/12, 15:00): Ο πιο ενδιαφέρον όμιλος είναι ο 7ος, όπου όλες οι ομάδες μετρούν από 3 πόντους και τα πάντα θα κριθούν σήμερα. Στην Καλλιθέα, ο Παναιτωλικός είναι το φαβορί και θέλει να το δείξει κόντρα στην τοπική ομάδα, ξέρει ότι με νίκη είναι δεδομένα στην επόμενη φάση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι. Αν προκύψει νικητής στο άλλο παιχνίδι και το ματς στην Καλλιθέα λήξει ισόπαλο, η πρόκριση πάει στον Παναιτωλικό, που έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων απ’ τους Αθηναίους.

Προγνωστικό: Διπλό (1.75 @Stoiximan)

Πανθρακικός – Ατρόμητος (14/12, 15:00): Στην Κομοτηνή θα διεξαχθεί το άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι του ομίλου, όπου ο Πανθρακικός παίζει με την ευτυχία να βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Οι Θρακιώτες προκρίνονται σίγουρα και με ισοπαλία, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, που με ισοπαλία κινδυνεύει να μείνει εκτός. Περιμένουμε καλό ματς, αφού ο Ατρόμητος θα πιέσει για να κερδίσει.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.02 @Stoiximan)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κέρκυρα (14/12, 17:15): Με την πλάτη στον τοίχο θα παίξουν αμφότερες οι ομάδες στην Καρδίτσα, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες. Οφείλουν να κερδίσουν και περιμένουν διαφορετικά αποτελέσματα στο άλλο παιχνίδι για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η Καρδίτσα θέλει νίκη με πολλά γκολ και περιμένει ήττα της ΑΕΚ απ’ τη Λαμία (πολύ δύσκολο σενάριο), ενώ η Κέρκυρα χρειάζεται νίκη με όσα περισσότερα γκολ και ήττα της Λαμίας.

Προγνωστικό: Διπλό (1.75 @Stoiximan)

Λαμία – ΑΕΚ (14/12, 17:15): Tα φαβορί για την πρόκριση είναι Λαμία και ΑΕΚ, που μετρούν από τέσσερις πόντους και σήμερα προκρίνονται αμφότερες με ισοπαλία χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του αγώνα. Βάσει λογικής, θα παίξουν προσεκτικά και χωρίς να βγάλουν ιδιαίτερη ένταση, δεν είναι παράλογη επιλογή το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.75 @Stoiximan)

Τρίκαλα – Λάρισα (14/12, 19:30): Θεσσαλικό ντέρμπι σήμερα στα Τρίκαλα, το οποίο κρίνει την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού προκρίνονται και με ισοπαλία, ενώ η Λάρισα «καίγεται» για τη νίκη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός συνέχειας. Υπό πίεση θα παίξουν οι «βυσσινί» μετά την «κατσάδα» του Κούγια μετά την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Ξάνθη, δύσκολα θα περάσουν απ’ τα ψυχωμένα Τρίκαλα.

Προγνωστικό: 1Χ

Ελευσίνα – ΠΑΟΚ (14/12, 19:30): Αδιάφορη είναι η Ελευσίνα στο σημερινό παιχνίδι, θέλει απλά να είναι ανταγωνιστική. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά, λογικά θα την πάρει εύκολα κόντρα σε μια πολύ αδύναμη ομάδα. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το ματς.

Προγνωστικό: No Bet