Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Τέσσεα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (19/11) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Νουμάνθια – Βαγιαδολίδ (13:00): Επτά αγώνες χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει η Νουμάνθια, με τον απολογισμό της να αποτελείται από πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Βαγιαδολίδ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Έλτσε, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 7/8 πιο πρόσφατα ματς της Νουμάνθια μπροστά στο κοινό της.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.97 @ Stoiximan)

Οβιέδο – Λεβάντε (19:00): “Βαριά” ήττα με 4-0 εκτός έδρας από την Ουέσκα γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Οβιέδο, η οποία, μάλιστα, είναι και η μοναδική που έχει υποστεί στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (4-3-1). Η πρωτοπόρος Λεβάντε προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Κάντιθ και στο φετινό πρωτάθλημα έχει υποστεί μία μόλις ήττα (9-4-1), στοο γήπεδό της Κόρδοβα με 1-0, στα μέσα Σεπτέμβρη. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ρίσκο οποιαδήποτε επιλογή σε σημείο, θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Stoiximan)

Μαγιόρκα – Σεβίλλη Β (19:00): Η Μαγιόρκα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κόρδοβα (0-2), παραμένοντας αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Σεβίλλη Β υποδέχθηκε την Αλμερία και επικράτησε με 1-0, πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από τη Βαγιαδολίδ, μακριά από την έδρα της. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ωστόσο η αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της Μαγιόρκα, έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Stoiximan)

Χιρόνα – Λούγκο (21:00): Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση. Η Χιρόνα προέρχεται από το διπλο με 0-1 επί της UCAM Μούρθια, ενώ στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μία μόλις φορά. Η Λούγκο, από την πλευρά της, κέρδισε εντός έδρας τη Βαγιεκάνο (1-0), με τη νίκη της αυτή να είναι η μοναδική που έχει πανηγυρίσει στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-3). Η Χιρόνα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, είναι αήττητη φέτος στην έδρα της (4-3-0) και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)