Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας

Προγνωστικά Λιγκ Τρόφι Αγγλίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων του αγγλικού Λιγκ Τρόφι, με τη διεξαγωγή των οκτώ τελευταίων αγώνων της 3ης αγωνιστικής. Θυμίζουμε ότι προκρίνονται οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου, ενώ το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες μοιράζονται αρχικά από ένα βαθμό και ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, όπου ο νικητής παίρνει έναν ακόμα βαθμό.

Χάρτλπουλ – Ροτσντέιλ (09/11, 21:30): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς, καθώς η Ροτσντέιλ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και η Χάρτλπουλ έχει ήδη αποκλειστεί. Με το Over 2,5 έχουν συνδυαστεί τα τέσσερα τελευταία ματς των γηπεδούχων, βλέπουμε πολλά γκολ και σήμερα, με δεδομένη την έλλειψη σκοπιμότητας.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ U23 – Νοτς Κάουντι (09/11, 21:30): Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού παίρνει σίγουρα το εισιτήριο για τους “32”. Ουσιαστικά η Σάντερλαντ U23 βολεύεται και με την ισοπαλία, όντας αυτή τη στιγμή στο +1 από τη Νοτς Κάουντι και στο +4 από την ουραγό Χάρτλπουλ. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Ρέντινγκ U23 – Γέοβιλ (09/11, 21:30): Ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί στη Ρέντινγκ U23 για να κλειδώσει την πρόκριση στους “32”. Η Γέοβιλ, από την πλευρά της, έχει συλλέξει τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής και πιθανότατα θα τη στείλει στην επόμενη φάση μία σημερινή ισοπαλία. Πηγαίνουμε με το “χινάρι”.

Προγνωστικό: Χ (3.45 @ Stoiximan)

Γκρίμσμπι – Σέφιλντ Γιουν. (09/11, 21:45): Για το… ονόρε θα αγωνιστούν σήμερα οι δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν ήδη γνωρίσει τον αποκλεισμό στον 8ο όμιλο του Βορρά. Χωρίς σκοπιμότητα η αναμέτρηση, θα πάμε με το No Goal, το οποίο επιβεβαιώνεται στα περισσότερα τελευταία παιχνίδια των δύο αντιπάλων.

Προγνωστικό: NG (2.05 @ Stoiximan)

Καρλάιλ – Φλίτγουντ, , (09/11, 21:45): Την εξαιρετική της κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα η Καρλάιλ που υποδέχεται τη Φλίτγουντ. Επικράτησε με 3-5 της Σεντ Άλμπανς στο FA Cup, σημειώνοντας έτσι την 7η σερί της νίκη. Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν για τη Φλίτγουντ που ψάχνει μόνο τη νίκη αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Χωρίς νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, g/g και over 2,5 οι τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,80  @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον U23 – Κρόουλι, (09/11, 21:45): Μόνο τη νίκη ψάχνει στο σημερινό παιχνίδι η Σαουθάμπτον U23, προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση. Επικράτησε με 0-1 της Σουόνσι στο τελευταίο της παιχνίδι βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων (δυο ήττες, μια ισοπαλία), όπου σε καμία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει. Έναν βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση χρειάζεται σήμερα η Κρόουλι, που μετράει δυο νίκες στη φάση των ομίλων. Παραμένει ωστόσο χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2,00 @ Goalbet)

Μόρκαμ – Μπράντφορντ, (09/11, 21:45): Τον κακό εαυτό των τελευταίων αναμετρήσεων καλείται να αφήσει στην άκρη η Μόρκαμ. Χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες), δεν κατάφερε σε κανένα από τα 15 τελευταία να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έκανε το «2Χ2» στη φάση των ομίλων και παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος στο σημερινό παιχνίδι. Μετράει συνολικά μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, όπου το g/gεπιβεβαιώθηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Betshop)

Γουίκομ – Κόβεντρι, (09/11, 21:45): Απελευθερωμένες από το άγχος οι δυο ομάδες που έχοντας κάνει το «2Χ2» βρίσκονται στην επόμενη φάση. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Γουίκομ που επικράτησε με 1-2 της Πόρτσμουθ στο FA Cup. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Σε καλό μομέντουμ η Κόβεντρι παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, όπου στα τέσσερα πιο πρόσφατα σημειώθηκε το under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,90 @ Goalbet)