sivaspor

Το μοναδικό χθεσινό ποντάρισμα της στήλης χάθηκε, ακόμη μία φορά λόγω κόκκινης κάρτας νωρίς στο ματς. Επιβεβαιώθηκε το miss match στο ΒάρμπεργκΧάκεν, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν, αλλά μόνο 0-2 παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 41′ για να χαθεί το 2 & Over 2.5 και το ταμείο να γράψει -30 μονάδες.

Μεγαλύτερο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα, στον αποχαιρετισμό της τούρκικης Super Lig. Πάμε να αιτιολογήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σίβασπορ – Καϊσέρισπορ

Η Σίβασπορ εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη Super Lig για 7η συναπτή χρονιά μετά την κυνική εμφάνιση που έκανε στο 1-0 επί της Κόνιασπορ, την περασμένη Τρίτη. Μπορεί να παίξει απελευθερωμένα πλέον στην αυλαία της σεζόν, την ώρα που η Καϊσέρισπορ είναι σε mood διακοπών εδώ και εβδομάδες, με ρεκόρ 0-2-5 και συντελεστή τερμάτων 5-22 το τελευταίο δίμηνο. Θα γίνουν δοκιμές εκατέρωθεν, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί παίκτες, γενικά αναμένεται παιχνίδι σαν φιλικό προετοιμασίας στην Σεβάστεια. Επομένως αξίζει να ψάξουμε τα γκολ, επιλογή το Over 3 σε απόδοση 1.98.

Πενιαρόλ – Ντεφένσα ι Χουστίσια

5η αγωνιστική στο Copa Sudamericana και για τον 6ο όμιλο στο Μοντεβιδέο διεξάγεται αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Πενιαρόλ είναι ουραγός κι αποκλεισμένη  με 4/4 ήττες και 13 γκολ παθητικό στον όμιλο. Η Ντεφένσα από την άλλη είναι 2η με 9 βαθμούς, στο -1 από τη Μιγιονάριος και στο +5 από την Αμέρικα Μινέιρο. Η ισοπαλια δεν της προσφέρει κάτι, ούτε στο να εξασφαλίσει την πρόκριση, ούτε στο να έχει το πάνω χέρι για την πρωτιά του ομίλου την τελευταία αγωνιστική όταν φιλοξενεί τη Μιγιονάριος.

Οι Ουρουγουανοί θα παίξουν δίχως σκοπιμότητα για μία νίκη γοήτρου, αλλά έχουν αρκετά αμυντικά προβλήματα, όπως φάνηκαν και στο μεταξύ τους 4-1 στην Αργεντινή. Η Ντεφένσα είναι καλά, με επιθετικό ρυθμό, ιδιαιτέρως επικίνδυνη στις μεταβάσεις, ενώ και τα 4 παιχνίδια της στον όμιλο συνδυάστηκαν με μεγάλα σκορ.

Αξιόλογο το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Σίβασπορ – Καϊσέρισπορ  ➡ Over 3 (απόδοση 1.98)

01:00 | Πενιαρόλ – Ντεφένσα ι Χουστίσια  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.15)


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BASS150

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα