Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας: Μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε του.

Οέστε – Αβάι (08/11, 23:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ και δεκατρία διαδοχικά παιχνίδια η Οέστε, η οποία μετράει εφτά ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το σερί. Ισόπαλα τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Αβάι προέρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, η καθεμία για τους λόγους της, γι’ αυτό και επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)

Τούπι – Κλ. Ρεγκάτας (08/11, 23:15): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια, υπέστη και πάλι η Τούπι, η οποία καλείται πλέον να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, με σκοπό να διεκδικήσει την παραμονή της. Μετράει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας επίσης τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Από την πλευρά της, η Κλαμπ Ρεγκάτας πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Goalbet)

Κρισιούμα – Σεαρά (08/11, 23:15): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Κρισιούμα, η οποία μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Αδιάφορη από εδώ και πέρα, καθώς δεν έχει ελπίδες για να βρεθεί στην τετράδα. Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Σεαρά, η οποία είναι σε κάπως καλύτερη θέση από την αντίπαλό της και θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρεθεί στην τετράδα, από όπου και απέχει έξι βαθμούς. Αγνοεί ωστόσο τη νίκη σε εννέα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Betshop)

Βίλα Νόβα – Μπραζίλ ντε Πελότας (09/11, 00:30): Την δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Βίλα Νόβα, η οποία ήταν και η τέταρτη στα έξι τελευταία της παιχνίδια, έχοντας και δυο νίκες. Αδιάφορη πλέον, καθώς πολύ δύσκολα θα πάρει μια θέση στην τετράδα, από την οποία και απέχει δέκα βαθμούς. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια, όπου και μετρούσε δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Μπραζίλ ντε Πελότας, που θέλει να κάνει το 4×4 από εδώ και πέρα, με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Magicbet)

Ναούτικο – Γκοϊάς (09/11, 01:30): Από την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια προέρχεται η Ναούτικο, η οποία εξακολουθεί να είναι αήττητη εδώ και έξι διαδοχικά παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, έχοντας επικρατήσει στα πέντε πιο πρόσφατα. Από την πλευρά της, η Γκοϊάς εξακολουθεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, θέλοντας μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της στην κατηγορία. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Μπαΐα – Σαμπάιο (09/11, 01:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπαΐα, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Κόντρα στην ουραγό Σαμπάιο, θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Από την πλευρά της, η Σαμπάιο αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα τρία τελευταία. Σε πολύ δύσκολη κατάσταση και σε περίπτωση νέας ήττας, αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.00 @ Mybet)

Παϊσαντού – Παρανά (09/11, 01:30): Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται η Παϊσαντού, στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει, για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Δεν είναι σταθερή στην απόδοση της, αν και παραμένει αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Πέντε βαθμούς πίσω από την αποψινή της αντίπαλο είναι η Παρανά, η οποία θέλει τη νίκη πάση θυσία, με σκοπό να αυξήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Έχει ηττηθεί στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επίσης και δυο νίκες. Μια ισοπαλία και οκτώ ήττες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.67 @ Stoiximan)

Βάσκο – Λουβερντένσε (09/11, 01:30): Μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, η Βάσκο υπέστη ακόμη μια ήττα, που βάζει παράλληλα φρένο στο κυνήγι της πρώτης θέσης, απ’ όπου και απέχει πλέον έξι βαθμούς. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, κάτι που αγνοεί και στα δυο τελευταία παιχνίδια μποστά στο κοινό της. Αντιθέτως, η Λουβερντένσε παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την τετράδα, οπότε και σκοπεύει να τις εξαντλήσει. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες θέλουν τη νίκη.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @ Goalbet)

Τζόινβιλ – Μπραγκαντίνο (09/11, 01:30): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια πανηγύρισε και πάλι η Τζόινβιλ, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Μπραγκαντίνο, με σκοπό να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για παραμονή. Τη νίκη ωστόσο για τον ίδιο λόγο θέλει να πανηγυρίσει και η Μπραγκαντίνο, η οποία είναι και δυο βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της. Αμφότερες στο κυνήγι της Οέστε και της σωτηρίας τους. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Betshop)

Λοντρίνα – Γκοϊανιένσε (09/11, 01:30): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λοντρίνα, η οποία μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Είναι στο παιχνίδι για μια θέση στην πρώτη τετράδα, ωστόσο στο παιχνίδι αυτό πρέπει να πάρει το τρίποντο. Αέρα έξι βαθμών έχει αποκτήσει από τους διώκτες της η πρωτοπόρος Γκοϊανιένσε, μετά και τη νίκη της προηγούμενη αγωνιστικής. Θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και να τερματίσει στην πρώτη θέση. Επιλογή μας το μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.35 @ Magicbet)