μπασκετ προγνωστικα

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε χθες το Περιστέρι, με τις δυο ομάδες να παίζουν, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, τόσο… χύμα μπάσκετ, που ακόμη κι ο φίλος Δημήτρης Χατζηγεωργίου έλεγε ότι το ματς θυμίζει «Ποσειδώνιο». Οι άμυνες πήγαν περίπατο και έτσι χάθηκε για εμάς, κατά δέκα πόντους, ο άσος και το άντερ που προτείναμε με βάση την εικόνα και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων.

Συνεχίζουμε όμως και θα πάμε στοίχημα με έναν άλλον αγώνα πλέιοφς, αυτή τη φορά, της Γερμανίας, όπου η Ουλμ υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου, σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ουλμ – Άλμπα Βερολίνου Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι έχουν την ιστορική ευκαιρία να πετάξουν έξω τους πρωταθλητές, καθώς προηγούνται με 2-1 στις νίκες και με μία ακόμη, είτε σήμερα, είτε μετά στο Βερολίνο, παίρνουν την πρόκριση για τους ημιτελικούς της Μπουντεσλίγκα, όπου τους περιμένει η Μπάγερν, που απέκλεισε τη Γκέτινγκεν.

Και το έκαναν αυτό με δύο νίκες μέσα στο Βερολίνο, όχι… παίξε-γέλασε! Και το έκαναν αυτό, αφού έχασαν, στο 1-1, μέσα στη έδρα τους απ’ την Άλμπα. Μετά πήγαν πάλι στο Βερολίνο και ξανακέρδισαν. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό.

Οι της Ουλμ είχαν κερδίσει για το 0-1 με 64-88 (Γιαγκό 24, Καμπόκλο 16 – Τίμαν 11), η  Άλμπα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με 77-91 (Πολ 20 – Σμιθ 18) και μετά ήρθε το 81-93 στο Βερολίνο με πρωταγωνιστές στο νέο «διπλό» και πάλι τον Καμπόκλο με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ, και τους Κλέπειζ με 19 και Γιάγκο με 14 πόντους, ενώ για την Άλμπα ο Τζαλίν Σμιθ είχε 17 πόντους και ο Τίμαν 16.

Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, εμείς θα λέγαμε ότι η καρδιά του πρωταθλητή μπορεί να σκιρτήσει και πάλι, αλλά θα πάμε με το να έχουν καλή επιθετική παραγωγικότητα οι γηπεδούχοι, ήτοι να σκοράρουν πάνω από 84.5 πόντους, σε απόδοση 2.12 που βρίσκουμε στη Stoiximan. Ας βάλει 86 η Άλμπα κι ας κερδίσει…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Ουλμ – Άλμπα Βερολίνου | Ουλμ over 84.5 πόντους (2,12)


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ▶️ BOOK-OF-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |