προγνωστικα-μπασκετ-2012

Kαλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Να μην ξεχνάμε σήμερα, σημαντική ημέρα για το μπάσκετ ελέω Final-4 της Ευρωλίγκας, στο Κάουνας, πως η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Να μην τα ξεχνάμε αυτά, να τα μνημονεύουμε και να τα περνάμε στις νεότερες γενιές.

Χθες η Σάσαρι κέρδισε εύκολα τη Βενέτσια, που υστέρησε ιδιαιτέρως, με 11 πόντους διαφορά και μας «χάλασε» την πρόταση για νίκη μέχρι 6 πόντους. Προχωράμε όμως στον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό, για τον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό της Ευρωλίγκα.

🎁 Super ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Γνωριμίας – Κωδικός NOVA 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ολυμπιακός-Μονακό Προγνωστικά

Θα πάμε στοίχημα με αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, η οποία κρίνει το ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής και θα γίνει σε μια… «κόκκινη» «Ζαλγκίριο Αρένα», που θα έχει πάνω από 4500 φίλους του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τον νικητή του μεγάλου, επίσης, «ζευγαριού», ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με έναν Ολυμπιακό, που ήταν η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, και με μία Μονακό, που ήταν η μόνη που τον κέρδισε μέσα-έξω!

Τον κέρδισε στο ΣΕΦ με 76-81 και μέσα στο Πριγκηπάτο με 64-60, σε ένα κακό βράδυ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Άλλο όμως η κανονική περίοδος, άλλο ένας ημιτελικός Ευρωλίγκα, ιδίως με τόσο κόσμο υπέρ του Ολυμπιακού.

«Είναι πολύ σημαντικό για το club ότι είμαστε για 2η σερί σεζόν στο Final 4. Αν είμαστε λίγο τυχεροί μπορούμε να γυρίσουμε χαμογελώντας», δήλωσε ο κόουτς των Πειραιωτών, που αναδείχθηκε ξανά καλύτερος προπονητής της διοργάνωσης.

Για τη Μονακό είναι η πρώτη της παρουσία σε Final 4 της EuroLeague και προφανώς η σεζόν της είναι ήδη επιτυχημένη, αφού αναδείχθηκε 4η στην κανονική περίοδο και πέρασε με πλεονέκτημα έδρας τη Μακάμπι, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

«Σε ένα Final 4 δεν υπάρχει φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. Λένε ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα τρεις φορές την ίδια σεζόν και ίσως αυτό παίζει ρόλο. Όμως για μένα δεν υπάρχει φαβορί», δήλωσε ο ηγέτης της Γαλλικής ομάδας, Μάικ Τζέιμς, που χαριτολόγησε πως είναι… καλό για τον Ολυμπιακό που θα έχει τόσο πολύ κόσμο, σε αντίθεση με την ομάδα του.

Μιλάμε, ή μάλλον γράφουμε, για έναν ημιτελικό Ευρωλίγκα που όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία του και το άγχος που τέτοιοι αγώνες έχουν. Όλα τα δεδομένα, αγωνιστικά και μη, οδηγούν στο να ποντάρουμε στο… ντέρμπι και θα επιλέξουμε να μη νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, σε απόδοση 2.65, που βρίσκουμε στη Stoiximan. Επιλογή, πιο συναισθηματική, Ελληνική ομάδα γαρ, και ο άσος με το under 160,5 σε απόδοση 2.75, στην ίδια εταιρία.

Όσο για ατομικά ειδικά στοιχήματα; Μας αρέσει η ενισχυμένη απόδοση για 20+ πόντους ο MVP της κανονικής περιόδου Σάσα Βεζένκοφ, που αν το κάνει, θα μπορέσει να «βγάλει» εύκολα και την άλλη ενισχυμένη απόδοση, στην ίδια εταιρία, για τουλάχιστον 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, που πληρώνει 7,70. Καλή απόδοση…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Ολυμπιακός-Μονακό | Καμία ομάδα να κερδίσει με 6+ (2,65)


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |