mpenfika

Προφανώς μία κόκκινη (του επιθετικού ηγέτη της Ουρακάν) θα χαλούσε το χθεσινό δυνατό σημείο, προφανώς θα χάναμε ακόμη ένα παρολί στο ένα γκολ, αυτή είναι η μοίρα της στήλης στο 2023. 3/5 επιλογές από το χθεσινό πρόγραμμα, αλλά ο απολογισμος έγραψε -32.5 μονάδες, αφού η ήττα της Κάντιθ έστειλε στα σκουπίδια το 1 & Over 1.5 της Λανς και το εύκολο over 2.5 στη Βαρσοβία. Εύκολο το ταμείο τουλάχιστον του over 2.5 στην Κολωνία.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε με τα κύματα αναζητώντας γιατί η λέξη ρέντα είναι άγνωστη φέτος στο Bethome.gr. Πάμε στα 10 σαββατιάτικα προγνωστικά στοιχήματος που έβγαλε η διαλογή.

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πορτιμονένσε – Μπενφίκα

Η Μπενφίκα πέρασε με επιτυχία το πρώτο από τα δύο δύσκολα τεστ της τελικής ευθείας κι απόψε θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, μία εβδομάδα πριν πάει στο “Αλβαλάδε”. Κέρδισε με πειστικό τρόπο την φορμαρισμένη Μπράγκα, με το τελικό 1-0 να κολακεύει τους ηττημένους. Λύτρωση για όλο τον οργανισμό το γκολ του Ράφα Σίλβα που την διατήρησε στο +4 από την Πόρτο. Υπάρχει τεράστια πίεση αφού ο τίτλος έμοιαζε δεδομένος μέχρι πριν ένα μήνα, αλλά η ομάδα του Σμιντ βγάζει ανασταλτική ασφάλεια στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Ιδανικές οι συνθήκες απόψε στο Πορτιμάο για να κάνει το 4/4, απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο, σε ένα γήπεδο που έγινε sold out από τους “ενκαρνάδος”. Δύσκολη στο γκολ η Πορτιμονένσε, παίζει πολύ κλειστά με τους “μεγάλους”, με 5αδα στην άμυνα και δεν αναμένεται να απειλήσει ιδιαίτερα, παρότι λείπει ο Οταμέντι από τους φιλοξενούμενους. 0-2 έχασε από την Πόρτο, 0-1 από την Σπόρτινγκ, 1-2 από την Μπράγκα. Αρκετά πιθανό το σενάριο να περάσουν νικηφόρα οι “αετοί” σε κοντρολαρισμένο τέμπο, βασική επιλογή το 2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.22.

Σοσιεδάδ – Χιρόνα

Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της La Liga Βάσκοι και Καταλανοί, σε θέση ισχύος για την 4η θέση η Σοσιεδάδ, ζεστά μέσα στο κόλπο της Ευρώπης η Χιρόνα. Σοβαροί ανασταλτικά οι γηπεδούχοι, ειδικά στο Σαν Σεμπαστιάν, αλλά η Χιρόνα έχει επιθετικό οίστρο, με 8 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια, προεξάρχοντος του “καυτού” Καστεγιάνος. Θα ακολουθήσουμε το εκατέρωθεν φορμάρισμα προβλέποντας καλό ρυθμό, επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.04.

Σαλερνιτάνα – Αταλάντα

Άνετη βαθμολογικά η Σαλερνιτάνα με το +8 από την επικίνδυνη ζώνη, παρά την πρόσφατη ήττα στην Έμπολι (2-1). Έχει αποκτήσει επιθετικό ρυθμό από τότε που την ανέλαβε ο Πάουλο Σόουζα, βρήκε δίχτυα και στα 9 τελευταία παιχνίδια της, απέναντι σε Μίλαν, Ίντερ, Νάπολι και Φιορεντίνα μεταξύ άλλων! Η Αταλάντα έχασε σημαντικό έδαφος για την 4αδα μετά την ήττα από τη Γιουβέντους, αλλά προηγήθηκαν παραγωγικές βραδιές για την ομάδα του Γκασπερίνι που έχει την 3η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της Serie A. Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της όμως, απέτυχε να το κάνει στα 10/11 τελευταία πρωταθληματικά της ταξίδια. Προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες, όχι απαραίτητα στο βαθμό του μεταξύ τους 8-2 στο Μπέργκαμο, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.13.

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε

Ολικό rotation αναμένεται να κάνει ο Αντσελότι, αφού η Ρεάλ είναι παντελώς αδιάφορη στη La Liga και την Τετάρτη έχει να παίξει το ματς της χρονιάς στο Μάντσεστερ. Ούτε Μπενζεμά, ούτε Βινίσιους, ούτε Ροντρίγκο αναμένεται να αγωνιστούν και η επιθετική της λειτουργία είναι λογικό να μην έχει ρυθμό. Ειδικά απέναντι σε μία Χετάφε που θα πάει στο “Μπερναμπέου” για να παίξει αντι-ποδόσφαιρο, για τον πόντο στη μάχη της παραμονής. Σε χαμηλό σκορ τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, η Χετάφε σκόραρε μόλις μία φορά σε αυτά και δύσκολα θα το κάνει απόψε δίχως τον Ουνάλ, ο οποίος έχει πετύχει τα 14/30 γκολ της στο πρωτάθλημα! Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.85.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Παντελώς αδιάφορο το ματς στη Λειβαδιά, οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν μαθηματικά, ενώ ο ΠΑΣ έσωσε την παρτίδα έστω και με ιδρώτα στο φινάλε. Αυλαία στην σεζόν, ευκαιρία για δοκιμές για χαλαρό παιχνίδι, κάτι που έχουν στερηθεί οι παίκτες εκατέρωθεν στα play-out. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο η αποσυμπίεση να φέρει όρεξη για γρήγορο τέμπο, θα ρισκάρουμε να επαναληφθεί ένα παρόμοιο σκορ (1-3) με το μεταξύ τους παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο για την κανονική σεζόν. Ως “μπόμπα” λοιπόν επιλέγουμε το Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 6.00.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Αγγλία, Πορτογαλία & Ιταλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.70.

Πρώτη επιλογή το 1 & Under 4.5 (1.78) στο Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓουλβς. Έμπλεξε η Γιουνάιτεντ, έγινε επισφαλής η θέση της στο επόμενο Champions League μετά τις ήττες σε Μπράιτον και Λονδίνο. Δεν ήταν όμως κακή η εικόνα της σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, άξιζε τουλάχιστον 4 πόντους. Στο Old Trafford είναι προφανώς πολύ πιο αποτελεσματική, δίχως να έχει δεχθεί γκολ εκεί στα 5 τελευταία ματς. Η πιθανή επιστροφή του Βαράν την ενισχύει σε αυτό το κομμάτι. Η Γουλβς σώθηκε μαθηματικά με το νικηφόρο εντός έδρας σερί, αλλά δεν θα είναι χαλαρή μετά την 6αρα στο Μπράιτον, αναμένεται να παίξει πολύ συντηρητικά.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Under 4.5 (1.80) στο ΒιζέλαΦαμαλικάο. Δίχως νίκη στα 4 τελευταία τους παιχνίδια αμφότερες, αλλά η εικόνα τους ήταν πολύ διαφορετική. Κακές οι εμφανίσεις της Βιζέλα και πριν το αρνητικό σερί, πηγαίνει με ελλιπή ενέργεια και δίχως βαθμολογικό κίνητρο στον τερματισμό. Η Φαμαλικάο από την άλλη τα έχασε μαχόμενη όλα τα ματς, πήγε να κάνει ιστορική πρόκριση επί της Πόρτο στο Κύπελλο και τη Δευτέρα πλήρωσε την κούραση της απαιτητικής παράτασης στο Ντραγκάο για να υποστεί ανατροπή. Θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τις ευρωπαϊκές ελπίδες και συνολικά στο 2ο γύρο πολύ είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους, με παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των “μεγάλων” της λίγκας. Αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός της Βιζέλα, υπάρχει αξία σε οποιοδήποτε κοντράρισμα της έδρας.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το +1.5 της Σασουόλο (1.78) στην έδρα της Ίντερ. Οι “νερατζούρι” ζουν και αναπνέουν για τα ημιτελικά του Champions League κι απόψε ο Ιντζάγκι θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη. Η Σασουόλο δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι παραδοσιακά “ζημιάρα” ομάδα και στο Σαν Σίρο έχει εκπληκτική παράδοση απέναντι στην Ίντερ με σερί 4-2-1 και μία ήττα στο γκολ. Σε ανάλογη συνθήκη, ενδιάμεσα στα προημιτελικά με την Μπενφίκα, η Ίντερ έχασε εντός από την επίσης αδιάφορη Μόντσα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

15:00 | Σοσιεδάδ – Χιρόνα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.04)

16:00 | Σαλερνιτάνα – Αταλάντα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.13)

20:00 | Πορτιμονένσε – Μπενφίκα  ➡ 2 & Under 3.5 (απόδοση 2.22)

22:00 | Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.85)

Παρολί

17:00 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.78)

17:30 | Βιζέλα – Φαμαλικάο  ➡ Χ2 & Under 4.5 (απόδοση 1.80)

21:45 | Ίντερ – Σασουόλο  ➡ Σασουόλο +1.5 (απόδοση 1.78)

Χινάρι

16:30 | Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ  ➡ Χ (απόδοση 3.20)

Σκόρερ

19:30 | Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ  ➡ Αντεγέμι anytime σκόρερ (απόδοση 3.40)

“Μπόμπα”

20:00 | Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα  ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 6.00)


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα