Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 10η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (05/11, 15:00): Χάρμα ιδέσθαι ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Δευτέρα στο τοπικό ντέρμπι με τον Παναιτωλικό (1-2). Στους 13 πόντους οι Ηπειρώτες, που έχουν και παιχνίδι λιγότερο και δυνητικά μπορούν να βρεθούν ακόμη και δεύτεροι! Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πείθει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.25 @Stoiximan)

Λεβαδειακός – Ξάνθη (05/11, 17:15): Επέστρεψε στις ήττες ο Λεβαδειακός, που παρά την καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν κατάφερε να σκοράρει και ηττήθηκε 1-0. Στον αντίποδα, η Ξάνθη έμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική αήττητη, ωστόσο το 0-0 εντός έδρας με την Κέρκυρα ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσε να πάρει. Θα πάμε με τον άσσο, καθώς ο Λεβαδειακός μας δείχνει καλά στοιχεία.

Προγνωστικό: Άσσος (2.26 @Goalbet)

ΑΕΚ – Ατρόμητος (05/11, 19:30): Υποχρέωση είναι η νίκη για την ΑΕΚ, η οποία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-0) έχει μείνει στο -7 απ’ την κορυφή. Μόλις ένα «τρίποντο» για τον δικέφαλο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), υποδέχεται τον ανεβασμένο Ατρόμητο, που ναι μεν έχασε εντός έδρας απ’ τον Ολυμπιακό (0-1), αλλά έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Θα πάμε με το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Betshop)