μπασκετ

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. H Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει την Παρτιζάν με 98-94, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας, που πήρε «πίσω» με δύο νίκες στο Βελιγράδι και μας… πλήρωσε, αφού προτείναμε να μην κερδίσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, στην πολύ καλή απόδοση 2,72. Είπαμε, έτσι είναι το μπασκετικό στοίχημα – για έναν ή δύο πόντους κερδίζεις ή χάνεις, ιδίως αν παίζεις για υψηλές αποδόσεις.

Άρα με θετική ενέργεια θα πάμε στοίχημα σήμερα με έναν αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος, το οποίο είναι στην τελική του ευθεία. Απομένουν τρεις αγωνιστικές, μαζί με τη σημερινή, και θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Μπανταλόνα με τη Μπασκόνια.

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μπανταλόνα-Μπασκόνια Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι μάλλον έχουν πάρει την «κατηφόρα» μετά την ήττα του στον τελικό του Eurocup από την Γκραν Κανάρια με 78-69 (Τόμιτς 26), αφού μετά απ’ την απογοήτευση αυτήν έχουν δύο σερί ήττες, μία από την Ουνικάχα Μάλαγα με 78-69 εκτός έδρας και μετά από την μέτρια Σαραγόσα πάλι εκτός έδρας με 87-77, οπότε είναι πλέον στην 7η θέση. Πλέον θα περιμένει την αντίπαλό της στα πλέιοφς, όπου δεν αποκλείεται να είναι η… σημερινή της αντίπαλος, η πάντα δυνατή Μπασκόνια.

Έχει άλλους δύο αγώνες μπροστά της μέσα με την αδιάφορη Ομπραντόιρο και έξω με τη Γρανάδα που θα «καίγεται» για την παραμονή. Οπότε κινδυνεύει να πέσει και στην 8η θέση, αφού η Βαλένθια είναι πίσω με δύο νίκες.

Οι Βάσκοι της Μπασκόνια ισοβαθμούν με τη Μπαρτσελόνα και είναι 2οι αφού υστερούν σε αυτή την ισοβαθμία, την οποία Μπάρτσα έχουν μετά μέσα! Άρα σήμερα θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να περάσουν στην πρώτη θέση και μαζί, βέβαια, το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας. Τελευταία αγωνιστική, μετά τη Μπάρτσα, παίζουν με την εκ των τελευταίων Τζιρόνα, η οποία βέβαια θα «καίγεται» για τη νίκη, αλλά είναι χειρότερη σαν ομάδα.

Με δεδομένη την πτώση στην απόδοση της πολύ καλής, πάντως, στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, αφού έφτασε μέχρι και τον τελικό του Eurocup, Μπανταλόνα, και το κίνητρο της Μπασκόνια, θα πάμε με τον πιο… δυνατό, τώρα, άρα με το διπλό της Μπασκόνια με χάντικαπ -2,5 σε απόδοση 1.88, που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να δουν το διπλό με over 170,5  για καλύτερη απόδοση, κι ας είναι υψηλό το line…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα