Προγνωστικά Βελγίου: Με τρία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Βέστερλο – Ζούλτε Βάρεγκεμ (05/11, 19:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Βέστερλο, η οποία και μετράει κατά σειρά δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, από όπου και θέλει να ξεκολλήσει. Από την πλευρά της, η Ζούλτε Βάρεγκεμ παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου μετά από δυο διαδοχικές νίκες, αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Φαβορί για τη νίκη η πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2 (1.83 @ Stoiximan)

Έουπεν – Σιντ Τρούιντεν (05/11, 21:00): Από δυο διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Έουπεν, μετά και τη νίκη κόντρα στην Γάνδη (3-2). Κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να ανοίξει ακόμη περισσότερο τη μεταξύ τους διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παραμένουν χωρίς νίκη εδώ και έξι παιχνίδια, όπου και μετρούν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στη μεταξύ τους αυτή αναμέτρηση επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Goalbet)

Λόκερεν – Μαλίν (05/11, 21:30): Το πρώτο της βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει η Λόκερεν, στην έδρα της Έουπεν (2-2). Πλέον, κόντρα στην Μαλίν θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πανηγύρισε η Μαλίν, μετρώντας επίσης και μια ήττα. Στο σημερινό παιχνίδι επιλέγουμε να μπουν 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.05 @ Betshop)