Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα Κυριακή (06/11) πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπενφίκα να «κλέβει» την παράσταση.

Μορεϊρένσε – Σετούμπαλ (06/11/16, 18:00): Από δύο θετικά αποτελέσματα προέρχεται η Μορεϊρένσε, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Σετούμπαλ εξάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-3), ευρισκόμενη στη μέση της κατάταξης. Σκοράρει εκτός έδρας η Σετούμπαλ, το κάνει με συνέπεια στην έδρα της η Μορεϊρένσε. Καλύτερη επιλογή στο παιχνίδι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)

Πόρτο – Μπενφίκα (06/11/16, 20:00): Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας, δύο από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Από τη μία η Πόρτο είναι αήττητη στα τελευταία έξι (4-2-0) και βρίσκεται στο -5 από τη μισητή της αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα μετράει επτά σερί νίκες, προέρχεται από νίκη μισή πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-0 τη Ντιναμό Κιέβου) και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Πρώτη επιλογή το αμφίσκορο, καθώς και οι δύο ομάδες είναι ικανότατες από τη μέση και μπροστά. Μετά το χέρι πάει προς τα δεξιά, λόγω και της μιας μέρας ξεκούρασης που είχε η Μπενφίκα.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @ Goalbet)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αρούκα (06/11/16, 22:15): Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ, η οποία έχει μείνει στο -7 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Αρούκα πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές (0-2-4), ούσα στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Αναμένουμε ένα μίνι ξέσπασμα από τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Προγνωστικό: 1 + Over 2.5 (1.75 @ Betshop)

Μαρίτιμο – Μπράγκα (06/11/16, 22:30): Δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός της Μαρίτιμο στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της. Από τη δική της πλευρά η Μπράγκα είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (3-1-0) και φιγουράρει στην 3η θέση της κατάταξης. Έχει τη δυναμική να περάσει από την συγκεκριμένη έδρα.

Προγνωστικό: 2 (2.20 @ Magicbet)