mpasaksexir

Με 50% ποσοστό ευστοχίας και οι επιλογές της Τετάρτης, ελάχιστο το κέρδος (+3.9 μονάδες), αφού η γκίνια στην ενότητα των παρολί συνεχίζεται. Απόλυτα κυνική, βγαλμένη από άλλη εποχή η Λάτσιο μετά το 1-0, δεν έπαιξε μπάλα και το δοκάρι του Φρατέζι στο κλείσιμο του ημιχρόνου μας στέρησε ουσιαστικά το Over 2.5 και κατά συνέπεια την τριάδα, με το G/G στο Μπέργκαμο και το διπλό στη Γένοβα να πηγαίνουν στράφι. Πετύχαμε όμως στα “δυνατά” σημεία με τις νίκες των Ίντερ & Γιουβέντους, συνδυασμένες με Over 1.5 & Under 3.5 αντίστοιχα. Τα πονταρίσματα στα γκολ όμως πήγαν άπατα. Δεν πλησιάσαμε καν το Over 2.5 στην Opap Arena, ενώ η Σίτι κρατούσε τα γκολ της για το 2ο ημίχρονο.

Πέφτουν οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι πριν ακόμη ένα γεμάτο στοιχηματικό τριήμερο, δύο προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε από τους ημιτελικούς Κυπέλλου σε Τουρκία και Πορτογαλία.

Μπασακσεχίρ – Ανκαραγκιουτσού

1oς ημιτελικός Κυπέλλου στην Πόλη, ακολουθεί ρεβάνς στην Άγκυρα σε τρεις εβδομάδες, με το ζευγάρι να έχει ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση και για την σημερινή νίκη. Η Μπασακσεχίρ είχε 10 ημέρες να προετοιμαστεί για το παιχνίδι, προερχόμενη από εκτός έδρας 4αρα που της εξύψωσε το ηθικό. Έχει σημαντικές επιστροφές στην αποστολή της και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πλέον ο μεγάλος στόχος του συλλόγου, αφού από το πρωτάθλημα δύσκολα θα προλάβει την Ευρώπη, στα προημιτελικά απέκλεισε την πρωτοπόρο Γαλατασαράι με παλικαρίσιο διπλό (2-3).

Η Ανκαραγκιουτσού από την άλλη έδωσε απαιτητικό παιχνίδι με τους βασικούς της το Σάββατο και μακριά από την πρωτεύουσα χάνεται τους τελευταίους μήνες. Με ήττες συνδυάστηκαν τα τέσσερα τελευταία ταξίδια της, τα δύο μετά την αλλαγή προπονητή, στο ντεμπούτο του κόουτς Καφκάς έχασε στην έδρα της Μπασακσεχίρ (1-0) για το πρωτάθλημα.

Ποιοτικότερη ομάδα οι γηπεδούχοι, πιο σοβαροί τακτικά, σημαντικοί παράγοντες η έδρα και ο χρόνος προετοιμασίας, επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.96.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πόρτο – Φαμαλικάο

H Πόρτο ήταν εξ αρχής μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον 33ο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της κι έγινε ακόμη μεγαλύτερο μετά το 1-2 της προηγούμενης εβδομάδας. Η εικόνα της όμως στα τέσσερα παιχνίδια που ακολούθησαν το σπουδαίο διπλό στο Ντα Λουζ ήταν προβληματική. Ναι μεν έκανε 4/4 νίκες, αλλά δεν έπεισε, σε όλα ζορίστηκε και την Κυριακή μόχθησε για να κρατήσει το 1-0 στο ντέρμπι της πόλης με την Μποαβίστα.

Ούτε στον πρώτο ημιτελικό ήταν ανώτερη, η Φαμαλικάο της έβαλε προβλήματα στην άμυνα, δικαίως σκόραρε. Δίχως φόβο θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι απόψε για την ιστορική υπέρβαση, ευρισκόμενοι στο καλύτερο αγωνιστικό σημείο της σεζόν τους, παρότι προέρχονται από δύο ήττες. Και στο “Αλβαλάδε” την Κυριακή ήταν ανταγωνιστικοί και είχαν σημαντικές ευκαιρίες πριν και μετά το τυχερό αυτογκόλ στο 2-1 της Σπόρτινγκ. Είναι ομάδα με ταχύτητα και αποφασιστικότητα στις μεταβάσεις, προβλέπουμε ότι θα ζορίσουν ξανά τους “δράκους”, που στο Κύπελλο παίζουν με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 | Μπασακσεχίρ – Ανκαραγκιουτσού  ➡ 1 (απόδοση 1.96)

22:30 | Πόρτο – Φαμαλικάο  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.15)


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα