προγνωστικα-μπασκετ-2012

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Η Ρεάλ κέρδισε μέσα στο «καυτό» Βελιγράδι την Παρτιζάν και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, με εκπληκτικό Ταβάρεζ και clutch τον Γουίλιαμς-Γκος, με 80-82, σκορ που μας δικαίωσε στην χθεσινή πρόταση να μην νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους.

Πήραμε έτσι την καλή απόδοση 2,77 και προχωράμε, γιατί ξέρουμε ότι το μπασκετικό στοίχημα έχει και τέτοια καλά, έχει και… κουβάδες για έναν ή δύο πόντους. Προχωράμε…

🎁 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ JOKER200

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Σήμερα πάμε στοίχημα με τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με την Φενερμπαχτσέ, έναν αγώνα που θα κρίνει πάρα πολλά, κατά την εκτίμησή μας, για την τύχη της σειράς.

Οι Τούρκοι «διάβασαν» καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα τους «ερυθρόλευκους» και πήραν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να βρει λύσεις, ακόμη και σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα, όπως θα είναι η σημερινή. Εναντίον του, φυσικά, αλλά η αλήθεια είναι πως «στα δύσκολα» φαίνονται οι μεγάλες ομάδες, στα «δύσκολα» φαίνονται οι μάγκες.

Και σήμερα ο Ολυμπιακός πρέπει να φανεί μάγκας αν θέλει να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας πολύ καλής και καλοπροπονημένης ομάδας, όπως η Φενέρ. Το καλό για τους Τούρκους είναι ότι προπονήθηκαν οι Γουίλμπεκιν και Μπιέλιτσα, και μάλιστα ο πρώτος έχει αρκετές πιθανότητες επιστροφής. Φυσικά έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια τόσο για το Game 3, όσο και για το Game 4 της Παρασκευής!

Ο Δημήτρης Ιτούδης φρόντισε να στείλει και πάλι τον τίτλο του φαβορί στον Ολυμπιακό για να βγάλει λίγο απ’ το άγχος απ’ τους παίκτες του. «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε».

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 79-68 στον πρώτο αγώνα, έχασε με 78-82 στο Game 2, πληρώνοντας ίσως την σιγουριά του, ενώ οι Τούρκοι του «έκοψαν» τα καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, την καλή κυκλοφορία, τα «κοψίματα» των παικτών και την κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απ’ την πλευρά του τόνισε πως: «Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών… Μικρά πράγματα γίνονται πάντα και από όλους τους προπονητές, αλλά με την ίδια τακτική μας είχε προσεγγίσει η Φενέρ και στα προηγούμενα παιχνίδια. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τη Φενέρ. Έχουμε σημαντικές δυνατότητες και καλούμαστε να τις αποδείξουμε».

Θα σπάσουμε τον κανόνα ότι δεν παίζουμε ποτέ βάσει συναισθήματος, αφού θα ποντάρουμε στην Ελληνική ομαδα. Συνήθως σε τέτοιες αναμετρήσεις πηγαίνουμε με την επιλογή να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, που θα το κάνουμε σε 2ο δελτίο, όμως αυτή τη φορά πρωτίστως θα ποντάρουμε στο διπλό του Ολυμπιακού μαζί με το over 159,5 που βρίσκουμε σε καλή απόδοση 3.50 στη Stoiximan, παρά το ότι οι πρώτοι δύο αγώνες ήταν under (ο ένας στον πόντο), με την ελπίδα να μην παίξουν… κατενάτσιο οι προπονητές λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Όσον αφορά στα ατομικά ειδικά στοιχήματα, περιμένουμε την «αφύπνιση» του Βεζένκοφ σε επίπεδα… double/double, όπως και να βάλει ο Κάνααν πάνω από 6 πόντους, αρκεί να μην τον ξεχάσει πάλι ο Μπαρτζώκας…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Φενερμπαχτσέ – Παρτιζάν Βελιγραδίου | 2 και Over 159,5 (3,50)


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Εδώ θα βρίσκεις το δυνατό σημείο της ημέρας με αναλυτικά στατιστικά επιτυχίας.

Και σου αρέσει το στοίχημα στα γκολ 🥅, διαβάζεις τα Προγνωστικά Over 2.5 και τα Προγνωστικά Goal/Goal.

Για τους κυνηγούς μεγαλύτερων αποδόσεων, υπάρχουν τα αγαπημένα ✍️παρολί προγνωστικά. Υψηλές αποδόσεις βρίσκεις και στις κατηγορίες Ισοπαλίες Στοίχημα. Για τους λάτρεις των πιο δυνατών εκπλήξεων, είναι διαθέσιμη η ενότητα 💣 Μπόμπες Στοίχημα Εκπλήξεις.

Πάντα εκεί, στον πίνακα του Bethome, είναι τα 🎯 μακροχρόνια προγνωστικά για διάφορες διοργανώσεις. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο… Καθημερινά στο “σπίτι του στοιχήματος” έχεις τα καλύτερα 🏀 προγνωστικά μπάσκετ και 🎾 προγνωστικά τέννις από εξειδικευμένους tipsters!

Φυσικά, δεν λείπουν οι κριτικές για τις ▶️ στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεις, κάθε πληροφορία που σου χρειάζεται για το στοίχημα υπάρχει στο Bethome.gr!

🎁 Super προσφορά* γνωριμίας για Cosmote TV στη Stoiximan με τον κωδικό «COSMOTETV»

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |