antalyaspor-sivasspor

Όσα χάσαμε το Σάββατο, τα πήραμε πίσω με τις χθεσινές επιλογές, στις +115.2 μονάδες ο απολογισμός της Κυριακής. Τα “δυνατά” σημεία σε St. James’ Park και El Cobre επιβεβαιώθηκαν με τρόπο που μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Πλήρωσε νωρίς και η “μπόμπα” της Στρασμπούρ, πλήρωσε και το παρολί με τις νίκες των Μιλανέζων και το Χ2 της Ουνιόν Βερολίνου. Στο ΛεβερκούζενΛειψία (2-0) οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν γκολ παρά τα 2+ xGoals τους για να χαθεί το combo, ενώ στο Έλτσε η Βαλένθια δεν βγήκε να παίξει ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο κι έμεινε το 0-2 για να χαθεί το Over 2.5. Άστοχα τα χινάρια στην ιβηρική χερσόνησο, άστοχο και το παρολί ρίσκου.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, στα οποία πρωταγωνιστούν οι Τούρκοι.

🎁 Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ⚽️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Αντάλιασπορ – Σίβασπορ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την σεζόν με πολύ υψηλότερες φιλοδοξίες από το να έχουν ακόμα ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αν και ρεαλιστικά καμία εκ των δύο δεν αναμένεται να κινδεύσει ουσιαστικά, με το +6 & +7 αντίστοιχα και με την ποιότητα που διαθέτουν στα ρόστερ τους.

Η Αντάλιασπορ επιβεβαίωσε την αμυντική της αφέλεια στο εκτός 3-3 με την Ιστανμπούλσπορ και το νικηφόρο σερί (4/4) που έχει χτίσει στην έδρα της είναι υπερβολικό για την αγωνιστική της εικόνα. Η επιστροφή του Ράιτ την έχει ανεβάσει επίπεδο στην επίθεση, αλλά στο κομμάτι της τακτικής υστερεί στο σημερινό ματσάρισμα. Η Σίβασπορ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της περσινής πρωταθλήτριας (4-1) και θέλει να ξεμπερδεύει οριστικά με την ουρά πριν πάει στις απανωτές μάχες με τη Φενέρ, απέναντι στην οποία θα διεκδικήσει back to back συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου, μετά την περσινή κατάκτηση. Ομάδα με συνοχή, σφυρηλατημένη στην Ευρώπη και με έμπειρο προπονητή οι φιλοξενούμενοι, είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν τα κενά της Αντάλιασπορ στις μεταβάσεις. Επιλογή με αξία το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.37.

Φενέρμπαχτσε – Ιστανμπούλσπορ

H Φενέρμπαχτσε προέρχεται από τρεις σερί ανατροπές αυξανόμενης δυσκολίας και σήμερα έχει “χρυσή” ευκαιρία να μειώσει στο -4 από την κορυφή μετά τη χθεσινή “γκέλα” της Γαλατά. Δεν πείθει με την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια, αλλά βρίσκει τον τρόπο να τα κερδίζει στο τέλος. Συχνά είναι άδεια στα μετόπισθεν και οι αντίπαλοι βρίσκουν χώρους για επικίνδυνες κόντρες. Θεωρούμε ότι θα συμβεί και σήμερα απέναντι σε μία Ιστανμπούλσπορ που έχει αυτοπεποίθηση από τις τελευταίες εμφανίσεις της και παίζει παντού θαρραλέα με τον Τεκέ στον πάγκο. Εθισμένη στο δράμα η Φενέρ, δίνουμε καλές πιθανότητες να “μπλέξει” ξανά. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Αντάλιασπορ – Σίβασπορ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.37)

20:00 | Φενέρμπαχτσε – Ιστανμπούλσπορ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις