leeds

Μετά από ένα αρκετά θετικό σαββατοκύριακο, επιστρέψαμε στις απώλειες (-65 μονάδες) με τις δύο χθεσινές επιλογές, ματαίως περιμέναμε γκολ σε Κωνσταντινούπολη και Ρέτζιο Εμίλια. Πολύ μακριά το Over 3 στην Τουρκία, παρότι το σκορ άνοιξε νωρίς, αντιθέτως το G/G & Over 2.5 στο ΣασουόλοΤορίνο (1-1) το αγγίξαμε, το δικαιούμασταν βάσει ευκαιριών, όπως λένε και τα xGoals του ματς.

Κατά βάση, εβδομάδα Κυπέλλων η τρέχουσα, με τα εξ αναβολής παιχνίδια στην Premier League να ενισχύουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να αιτιολογήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε στο σημερινό κουπόνι.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ

Παρουσιάζεται βελτιωμένη με τον Γκράθια η Λιντς, έχει γίνει πιο ομάδα και διαθέτει το υλικό για να σώσει την κατηγορία. Το Σάββατο έπαιξε στα ίσια την Άρσεναλ στο Λονδίνο μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ, ενώ στα δύο παιχνίδια του Έλαντ Ρόουντ με τον Ισπανό στον πάγκο κέρδισε την Σαουθάμπτον (1-0) και ήταν εξόχως ανταγωνιστική με την Μπράιτον (2-2) ισοφαρίζοντας δις.

Η Φόρεστ από την άλλη συμπλήρωσε 7 παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-4) με τα ανασταλτικά της προβλήματα να παραμένουν άλυτα. Αδυνατεί να αμυνθεί σωστά ακόμα και με υπέρ της προβάδισμα, πήρε μόλις έναν πόντο στα δύο τελευταία εντός με Νιουκάστλ και Γουλβς, παρότι προηγήθηκε σε αμφότερα. Τρομερά αναιμική στις εξόδους της, είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ με ρεκόρ 1-3-9 και συντελεστή τερμάτων 4-32!

Θα στηρίξουμε τα “παγώνια” στον άσο του 1.84.

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ

Τρόμαξε η Μπάγερν στο ντεμπούτο του Τούχελ το Σάββατο, κυριάρχησε στο Klassiker και ανέκτησε το προβάδισμα στην κούρσα της Bundesliga. Με πιο ορθολογικό σχήμα στο νέο προπονητικό καθεστώς και με υψηλότερη ταχύτητα στην ανάπτυξή της, θα μπορούσε να έχει βάλει άλλα τόσα στην Ντόρτμουντ. Πηγαίνει με φόρα στον σημερινό προημιτελικό Κυπέλλου, απέναντι σε μία Φράιμπουργκ που είναι μακριά από τα φθινοπωρινά εντυπωσιακά της στάνταρ. Ελλιπής σε εντάσεις εδώ και καιρό, με αυξημένα ανασταλτικά προβλήματα, τα οποία αποτυπώθηκαν και το Σάββατο όταν ισοφαρίστηκε από την χείρότερη εκτός έδρας ομάδας της Bundesliga, Χέρτα. Προβλέπουμε νέα κυριαρχική εμφάνιση από τους Βαυαρούς, όπως και στο ματς πρωταθλήματος (16/10) απέναντι στην Φράιμπουργκ (5-0). Επιλογή ο άσος από ημίχρονο συνδυαστικά με Over 2.5, σε απόδοση 2.05.

Λέστερ – Άστον Βίλα

Επιβεβλημένο το “ηλεκτροσόκ” στη Λέστερ μετά και τη νέα ήττα το Σάββατο στο Λονδίνο, η ομάδα έδειχνε ότι δεν μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη με τον Ρότζερς στον πάγκο, η εικόνα της χειροτέρευε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δικαιότατη η ήττα από την Πάλας (2-1) παρότι δέχθηκε το δεύτερο γκολ στην τελευταία φάση του ματς, ήταν και πάλι άνευρη στο ανασταλτικό κομμάτι. Με υπηρεσιακό καθεστώς πηγαίνει στο σημερινό παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες οφείλουν να βγάλουν ένταση, αφού η βαθμολογική θέση είναι πλέον πολύ δυσχερής, οφείλει να πάρει ρίσκα για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Άστον Βίλα από την άλλη είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν της, με το διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ τρέχει ρεκόρ 4-1-0 τον τελευταίο ενάμιση και αθόρυβα έχει μπει στην κούρσα για την 6αδα! Με αυτοπεποίθηση πλέον στο πλάνο του Έμερι, δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ απόλυτα συγκυριακά κράτησε το μηδέν στα δύο τελευταία με Τσέλσι και Μπόρνμουθ.

Η ανάγκη αντίδρασης-νίκης για τους γηπεδούχους, σε συνδυασμό με το φορμάρισμα των φιλοξενούμενων προμηνύουν πλούσιο παιχνίδι, όπως συνέβη προ δύο μηνών στο μεταξύ τους στο Μπέρμιγχαμ (2-4). Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Τσέλσι – Λιβερπουλ

Μάχη των απογοητεύσεων στο Στάμφορντ Μπριτζ, Τσέλσι και Λίβερπουλ βολοδέρνουν πολύ μακριά από τα γνωστά τους στάνταρ φέτος και δεν φαίνεται φως στο τούνελ μέχρι το τέλος της σεζόν. Απολύθηκε ο Πότερ στην Τσέλσι, αλλά δεν αναμένονται και θαύματα με τον υπηρεσιακό απόψε, άλλωστε η δυστοκία των επιθετικών της δεν είναι κάτι που λύνεται άμεσα και τις ευκαιρίες που αναμένεται να προσφέρει η άμυνα της Λίβερπουλ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταφέρουν να τις εκμεταλλευτούν. Δίχως ψυχολογία η Λίβερπουλ μετά την συντριβή στο Μάντσεστερ, αναμένεται να της βγει σε πιο συντηρητικό παιχνίδι. Στις 21 Γενάρη στο Άνφιλντ είδαμε ένα κάκιστο παιχνίδι με πολλά λάθη λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης και κάτι ανάλογο περιμένουμε απόψε. Θα πάμε στο “Χ”, σε απόδοση 3.60, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 5 τελευταία μεταξύ τους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ 1 (απόδοση 1.84)

21:45 | Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ  ➡ 1/1 & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

21:45 | Λέστερ – Άστον Βίλα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

22:00 | Τσέλσι – Λίβερπουλ  ➡ Χ (απόδοση 3.60)

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός* ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |


👉 Οι βαθμολογίες για όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα είναι εδώ:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet