Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή η 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Έβερτον – Γουέστ Χαμ (15:30): Σε καθόλου καλή κατάσταση δε βρίσκεται η Έβερτον, η οποία εδώ και πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αγνοεί τη νίκη, με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, έχει πιάσει ρυθμό, προέχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, με την τελευταία να την παίρνει μεσοβδόμαδα κόντρα στην Τσέλσι για το Λιγκ Καπ. Το μομέντουμ είναι με τα “σφυριά”, θα τα στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 2 DNB (3.15 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Τσέλσι (18:00): Από την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σάντερλαντ για το Λιγκ Καπ προέρχεται η Σαουθάμπτον, η οποία από τις 10 Σεπτεμβρίου και έπειτα έχει υποστεί μία μόλις ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η Τσέλσι ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο ντέρμπι του Λονδίνου από τη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών νικών, στις οποίες δεν είχε δεχθεί γκολ. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες, το αμφίσκορο αξίζει της προσοχης μας.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Betshop)