Προγνωστικά Κύπρου

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Κύπρου, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 18:00 στις 20:00.

Ομόνοια – Άρης Λεμεσού (29/10, 18:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Ομόνοια είναι κλάσεις ανώτερη και περιμένουμε μια άνετη επικράτηση από μέρους της. Θα πάμε με τον άσσο και το -1 γκολ, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στο σημείο μας.

Προγνωστικό: Ομόνοια με -1 γκολ (1.75 @ Stoiximan)

Εθνικός Άχνας – Καρμιώτισσα (29/10, 18:00): Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Καρμιώτισαα, η οποία αργά ή γρήγορα περιμένουμε να “ξεφουσκώσει”. Κόντρα στον Εθνικό οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δύσολο έργο και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ηττηθούν. Θα πάμε με τον Εθνικό, που μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την παρουσία του, ωστόσο μέσα στο “σπίτι” του έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 1 (1.61 @ Goalbet)

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (29/10. 20:00): Ντέρμπι κορυφής είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την ΑΕΚ να προπορεύεται όντας στο +2 από τον ΑΠΟΕΛ. Οι γηπεδούχοι είναι η μόνοι που μετρούν το απόλυτο 8/8 και με τον ΑΠΟΕΛ να δίνει σημαντικό ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα, οδηγούμαστε στον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.78 @ Stoiximan)