bwin logo

Από το «City Ground» ξεκινά η 28η αγωνιστική της Premier League, εκεί όπου η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Έμπολι, ψάχνει η Αταλάντα, που έχασε έδαφος στην μάχη για την έξοδο στο Champions League. 

Όλα για τη νίκη

Δύο ομάδες που ναι μεν έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο» αυτή την αγωνιστική, θ’ αναμετρηθούν στο «City Ground». Η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ στις 22:00. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία. Διατηρούνται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε βαθμός μετρά… διπλός, ειδικά όσο πλησιάζει και το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου! Χωρίς νίκη από τις 5 Φεβρουαρίου παραμένει στο πρωτάθλημα η Νότιγχαμ, που σε αυτό το σύνολο των αγώνων ηττήθηκε τρεις φορές κι άλλες δύο ήρθε ισόπαλη. Αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς επιτυχία ολοκλήρωσε η Νιούκαστλ μετά τη νίκη επί της Γουλβς με 2-1 την περασμένη εβδομάδα. Οι «καρακάξες» είναι στην 5η θέση και στο -4 από την 4η Τότεναμ και πλέον τα περιθώρια για έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν στενεύουν και για τους παίκτες του Έντι Χάου.

Να… σηκώσει σεντόνι

Τρεις ήττες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Αταλάντα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε στη Serie A. Οι Μπεργκαμάσκι βρίσκονται στο -6 από την τετράδα και τη Μίλαν και πλέον βλέπει τα περιθώρια για έξοδο στο Champions League να στενεύουν επικίνδυνα! Οπότε εύκολα γίνεται αντιληπτό, πως η κατάκτηση των τριών βαθμών απόψε και κόντρα στην Έμπολι αποτελούν… μονόδρομο! Επτά αναμετρήσεις συμπλήρωσε η ομάδα που εδρεύει στην Τοσκάνη, ωστόσο διατηρεί ακόμα διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις