χατζηγεωργιου προγνωστικα 1303

Με ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλα brands του ελληνικού αθλητισμού, ολοκληρώνεται απόψε στις 19:05 στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στα προγνωστικα μπασκετ της Α1 κατηγορίας, με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με εννέα νίκες και οκτώ ήττες στους ως τώρα αγώνες τους και με έξι – δύο στην έδρα τους (με ήττες από Ολυμπιακό και Περιστέρι), και σε περίπτωση νίκης θα βρεθούν ισόβαθμοι με τον Προμηθέα στην πέμπτη θέση, ενώ σε περίπτωση ήττας θα ισοβαθμήσουν με την έτερη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης στην έκτη θέση.

Από την πλευρά του, ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας με 14 νίκες και δύο ήττες (από Άρη και Ολυμπιακό), έχοντας χάσει δύο φορές στα εφτά εκτός έδρας παιχνίδια του και έχοντας συμπληρώσει εννέα αήττητους αγώνες από την ημέρα της ήττας από τον Ολυμπιακό στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Προμηθέα και ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Καρδίτσας στο ΟΑΚΑ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μαρούσι, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μέχρι και με 37 πόντους διαφορά, για να επικρατήσει τελικά με 87 – 63 του ΠΑΟΚ. Με αυτή τη νίκη οι αποψινοί φιλοξενούμενοι προηγούνται στις νίκες, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 77 – 18 στην εποχή της Basket League και συνολικά με 110 – 43 από το ξεκίνημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας.

Με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο, το σκορ είναι 41 – 32 για τον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα της πρώτης εθνικής και 30 – 14 από το ξεκίνημα της Basket League.

Σε επίπεδο ομαδικών στατιστικών ο ΠΑΟΚ έχει 80,0 πόντους μέσον όρο στην επίθεση και 77,17 στην άμυνα, 32,9 ριμπάουντ, 17,5 ασίστ, 7,2 κλεψίματα και 2,5 κοψίματα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει 84,3 πόντους στην επίθεση και 69,1 στην άμυνα, 34,9 ριμπάουντ, 18,9 ασίστ, 8,8 κλεψίματα και 3,5 κοψίματα.      

Σε επίπεδο ατομικό στατιστικών για τον ΠΑΟΚ, ο Χαντς έχει 17,00 πόντους μέσον όρο, ο Φράνκε 16,3 με 2,9 ασίστ και ο Ράιλι 10,2 με 3,5 ασίστ, με τον Ρένφρο να μαζεύει 5,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει στατιστικά κορυφαίους σε πόντους τον Μπέικον στους 12,4, τον Αγραβάνη και τον Παπαγιάννη στους 12,00 με 6,1 ριμπάουντ, τον Πονίτκα στους 9,4, τον Γιώργο Καλαϊτζάκη 8,5, ενώ στις ασίστ ο Λι βρίσκεται στις 4,3 και ο Πονίτκα στις 3,0.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Ψάχνεις αληθινές αξιολογήσεις για όλες τις εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα; Διάβασε εδώ:

◾️ Stoiximan gr
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson gr
◾️ Netbet gr
◾️ Bet365 gr
◾️ Fonbet gr
◾️ Betshop gr
◾️ Interwetten gr
◾️ Winmasters gr
◾️ Pamestoixima gr
◾️ Sportingbet gr
◾️ Vistabet gr