μπασκετ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του μπάσκετ. Ακόμη ένα νικηφόρο για εμάς παιχνίδι, υπό την έννοια της δικαίωσης της επιλογής μας, που ήταν ο άσος του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα μαζί με το over, που έστω και δύσκολα «βγήκε» στο τέλος και μας οδήγησε σε άλλο ένα «ταμείο», το τέταρτο σερί. Δικαιώθηκε και η επιλογή μας για τον άσο της Καρδίτσας επί του Άρη στο betarades.gr, οπότε προχωράμε σε μια ακόμη επιλογή απ’ την ελληνική Λίγκα…

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στο «Παλατάκι» της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και να υπόσχονται έναν δυνατό αγώνα.

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ παλεύει για να εδραιωθεί στην εξάδα, βλέποντας πιο ψηλά, αλλά έχει πλέον δύσκολο πρόγραμμα, με ΠΑΟ σήμερα, Καρδίτσα (εντός), Ολυμπιακός (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Απόλλων Πάτρας (εκτός), ενώ προέρχεται και από μια «κακή» ήττα, και σε σκορ (90-69), και σε εμφάνιση, στο ντεμπούτο στον πάγκο του, του Φώτη Τακιανού.

Τι λέει ο ίδιος για το ματς; «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνωρίζοντας ότι και ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αρκετά πράγματα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως και το να παίξουμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να αντιμετωπίσουμε την δύναμη που βγάζει στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός».

Όσο για τον ΠΑΟ; Η επιλογή του Χρήστου Σερέλη να «σπάσει αυγά» για «να κάνει ομελέτα» με την περίπτωση Μπέικον δικαιώθηκε, η ομάδα πήρε το μήνυμα και κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα μεσοβδόμαδα για την Ευρωλίγκα και ετοιμάζεται για τους αγώνες με Βιλερμπάν και Ολυμπιακό, μετά τη σημερινή δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη.

Διαθέσιμος ο Αμερικανός, που είναι στην αποστολή, όπως και ο Γκουντάιτις, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και οι Γουίλιαμς, Αγραβάνης, που έμειναν εκτός, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Όσο παθιασμένος κι αν είναι ο ΠΑΟΚ, όσο κι αν πιέσει, ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί, έχοντας πλέον και καλή ψυχολογία. Θα πάμε με το διπλό του μαζί με το under 157,5 σε απόδοση 2,22 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ποντάροντας εδώ πιο πολύ στην επιθετική δυσκολία που έχουν οι γηπεδούχοι. Όποιος πιστεύει σε εύκολη νίκη του ΠΑΟ, μπορεί να πάει και στο -10,5 σε πιο μικρή απόδοση, ή στο «σκέτο» under…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός | 2 και under 157,5 (2,22)

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Ψάχνεις αληθινές αξιολογήσεις για όλες τις εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα; Διάβασε εδώ:

◾️ Stoiximan gr
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson gr
◾️ Netbet gr
◾️ Bet365 gr
◾️ Fonbet gr
◾️ Betshop gr
◾️ Interwetten gr
◾️ Winmasters gr
◾️ Pamestoixima gr
◾️ Sportingbet gr
◾️ Vistabet gr