προγνωστικα-μπασκετ-2012

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες του μπάσκετ. Ο Απόλλωνας Πάτρας μας έδωσε το δικαίωμα να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε, καθώς όχι απλά κέρδισε τον Ιωνικό, στο χθεσινό κατ ευφημισμό ντέρμπι παραμονής, αλλά τον διέλυσε με μεγάλη διαφορά!

Έτσι λοιπόν μας επιβεβαίωσε την πρόταση για τον άσο πάνω από -6,5 πόντους χάντικαπ, το οποίο προτείναμε.

Ολυμπιακός – Προομηθέας Πάτρας Προγνωστικά

Συνεχίζουμε όμως με θετική διάθεση και πάμε στοίχημα σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας, σαν μια δυνατή προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν ξεφύγει όσον αφορά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Με την χθεσινή είδηση ότι τραυματίστηκε ο Κώστας Σλούκας ο αγώνας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού η απουσία του καλύτερου πασέρ της ομάδας, είναι προφανές ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στο rotation και στη διαχείριση χρόνου, που θέλει να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη «διαβολοβδομάδα», με δύο δύσκολα παιχνίδια και ενόψει επίσης σημαντικών αγώνων – σε Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Παρ’όλα αυτά οι ερυθρόλευκοι παραμένουν το φαβορί, ενώ ο Προμηθέας από την πλευρά του είναι σε μία σχετικά καλή κατάσταση, αφού κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα 90-69 στην προηγούμενη αγωνιστική, όπως δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα μέσα στην Τουρκία με την πολύ δυνατή Τουρκ Τέλεκομ χάνοντας με 85-75, με τον Κουλμπόκα να έχει 23 πόντους και τον Κάουαν 19.

Παρά τα προβλήματα με την απουσία του Σλούκα και το rotation που πρέπει να γίνει, ο  Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί και γιατί όχι για μία άνετη Νίκη.

Θα πρέπει να το αποδείξει ότι μέσα στο παρκέ, όμως πιστεύουμε ότι μπορεί να φέρει και πάλι εύκολα τον άσο με το over 161,5 σε απόδοση 1,91, που βρίσκουμε στη Stoiximan με την πεποίθηση ότι ο Προμηθέας θα μπορέσει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του κυρίως στην επίθεση…

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας Προγνωστικά

15:45 Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας | 1 και Over 161,5 (1,91)