mpesiktas

Σκληρή δοκιμασία αυτά που ζούμε στο στοιχηματικό κομμάτι των τελευταίων ημερών, κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική καταγράψαμε ένα ακόμη “ματωμένο” Σάββατο… Λίγες μέρες μετά τον απόλυτο θρίαμβο η Λίβερπουλ υποτροπίασε, έχασε στην έδρα της ουραγού Μπόρνμουθ, δεν σκόραρε απέναντι στην χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ. Χάθηκε το 2 & Over 2.5 με τους “κόκκινους” να ξοδεύουν πολλές ευκαιρίες από νωρίς, με αποκορύφωμα το άστοχο πέναλτι του Σαλάχ, τον οποίο φυσικά είχαμε επιλέξει στην ενότητα των σκόρερ. Το ΓαλαταΚασίμπασα με κάποιο περίεργο τρόπο έμεινε το 1-0 για να χαθεί το Goal/Goal & Over 2.5, ενώ στο Under 3 που ποντάραμε στο Γκενζελκίρχεν είδαμε υπερθέαμα. Στην τελική μόνο η παλιά αγαπημένη Ντεφένσα πλήρωσε με το Goal/Goal της για να κλείσουμε το Σάββατο με -140 μονάδες απολογισμό.

Κουραστικές πνευματικά, συναισθηματικά κάτι τέτοιες ημέρες, θα συνεχίσουμε όμως να ποντάρουμε βάσει ποδοσφαιρικής λογικής και η ανάκαμψη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Φτάνει με τον “επικήδειο”, πάμε να αναλύσουμε τα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ DUELS-100FS

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Βόλος – ΠΑΟΚ

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα, σκόραρε επιεικώς 11 φορές απέναντι σε Ιωνικό και Λάμία, άφησε και ευκαιρίες στο χορτάρι!  Εντυπωσιάζει με την δημιουργία της η ομάδα του Λουτσέσκου απο το ξεκίνημα του έτους, στα πρόσφατα παιχνίδια φαίνεται ότι βρήκε τρόπο και να αξιοποιεί τις φάσεις που βγάζει. Μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια του τις τελευταίες 40 μέρες, μόνο στα Γιάννενα δεν το έκανε και το πλήρωσε, ενώ μόνο με τον Ολυμπιακό δεν αξιοποίησε τις πολύ γρήγορες ευκαιρίες του. Με Λεβαδειακό, Αστέρα, ΑΕΚ, Ιωνικό και Λαμία προηγούταν ήδη στο πρώτο 15λεπτο, στα δύο τελευταία χρειάστηκε μόλις δευτερόλεπτα. Προβλέπουμε πειστική εμφάνιση από νωρίς και στο Βόλο, απέναντι σε ένα σύνολο που δείχνει ανήμπορο απέναντι στους “μεγάλους” της λίγκας από τα τέλη Οκτώβρη. Επιλογή το 2 ημίχρονο / 2 τελικό σε απόδοση 2.05.

Μπασακσεχίρ – Μπεσίκτας

Η Μπασακσεχίρ επέστρεψε από την πένθιμη διακοπή με προβληματική εμφάνιση στα νότια παράλια για να ηττηθεί από την Αλάνιασπορ (1-0) και την Πέμπτη έπαιξε στο Βέλγιο με τη Γάνδη. Ξόδεψε πολλές δυνάμεις για το 1-1, υπό βροχή και σε ένα πολύ βαρύ, λασπώδες γήπεδο. Σήμερα οφείλει να κάνει διαχείριση δυνάμεων αφού σε τέσσερις μέρες παίζει την ρεβάνς με τους Βέλγους.

Η Μπεσίκτας από την άλλη, επέστρεψε στις νίκες με πειστική εμφάνιση στο 2-1 επί της Ανκαραγκιουτσού, απέναντι στην οποία ξόδεψε πολλές ευκαιρίες. Θα βελτιώνεται ως το τέλος της σεζόν καθώς μέσα στη διακοπή ενισχύθηκε εκεί που πονούσε. Χατζιαχμέτοβιτς και Μαξίμ της προσφέρουν δημιουργία στον άξονα, στοιχείο που της έλειπε. Ευνοϊκή συνθήκη για να ρεφάρουν προηγούμενες γκέλες οι “αετοί”, με την παρουσία αρκετών φιλάθλων τους στις κερκίδες. Οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάρουμε και κάλυψη, επιλογή το 2 DNB σε απόδοση 1.81.

Λέτσε – Τορίνο

Ναι μεν η Λέτσε δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά είχε τις ευκαιρίες να το κάνει στο τελευταίο εντός με την Σασουόλο. Παράλληλα στο Via del Mare βρήκε δίχτυα στα 11/13 φετινά παιχνίδια για την Serie A! H Τορίνο έχει γίνει πιο επιθετική τις τελευταίες εβδομάδες, προέρχεται από πειστική εντός έδρας νίκη επί της Μπολόνια και στα ταξίδια της έχει συνέπεια σκοραρίσματος. Για την ακρίβεια σκόραρε στα 11/13 φετινά εκτός έδρας, μόνο στο Μιλάνο δεν τα κατάφερε δις. Θεωρούμε λάθος τις τιμές των στοιχηματικών εταιρειών στα γκολ της αναμέτρησης, δεν αναμετρώνται ατάλαντες ομάδες. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία σε οποιοδήποτε ποντάρισμα σκοραρίσματος, θα αυξήσουμε το ρίσκο με το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 3.30.

Κρεμονέζε – Φιορεντίνα

Στην Κρεμόνα δείχνουν να έχουν καταλάβει ότι δεν γλιτώνουν τον υποβιβασμό και παίζουν για να χαρούν το παιχνίδι τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουν απελευθερωθεί επιθετικά με αυτό τον τρόπο και στα τρία τελευταία παιχνίδια πέτυχαν τα 6/21 γκολ της σεζόν τους! Κατάλληλος αντιπαλος για να δουμε παιχνίδι με γκολ η Φιορεντίνα που βρίσκεται στο καλύτερη σημείο της σεζόν της, με τη δημιουργία της να κινείται σε υψηλά επίπεδα. Έχει τις λύσεις για να κάνει διαχείριση των ευρωπαϊκών αγώνων και οφείλει να ρισκάρει για τη νίκη σήμερα που θα την βάλει ζεστά στην κούρσα για την 7η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου

Παραπατά τον τελευταίο 1.5 μήνα η Βόλφσμπουργκ με μόνο μία νίκη (1-2-4), αλλά σήμερα έχει ευνοϊκή συνθήκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οφείλει να ανεβάσει ρυθμούς απέναντι στην Ουνιόν, η οποία άρχισε να βγάζει και πάλι κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πιεσμένοι δείχνουν οι Βερολινέζοι, με αμυντικά κενά που δεν συνηθίζουν παρουσιάστηκαν την Πέμπτη. Η κούραση, πνευματική και σωματική, μπορεί να φέρει αναρχία στο παιχνίδι τους για να δούμε ματς με πολλούς χώρους. Ικανότατοι βέβαια στην κόντρα, δεν θα μας κάνει έκπληξη να εκμεταλλευτούν μία πιθανή υπέρμετρη επιθετικότητα των γηπεδούχων που βλέπουν το ματς ως ευκαιρία ανάκαμψης. Υπερβολικές οι τιμές στα γκολ, επιλογή με αξία το Over 2.5 σε απόδοση 2.32.

Σεβίγια – Αλμερία

Παραπλανητική η νίκη της Σεβίγια την Πέμπτη στο Europa League, πιο πολύ μίλησε η “φανέλα” στο 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε απ’ ότι έπεισε με την απόδοσή της. Στο πρώτο ημίχρονο οι Τούρκοι της έβγαλαν πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί. Όπως πολλές φάσεις της έβγαλε και η Οσασούνα (2-3) στο τελευταίο εντός για τη La Liga, ενώ ενδιάμεσα διασύρθηκε στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο (6-1).

Δεν περνά περίοδο φορμαρίσματος η Αλμερία, αλλά στα τελευταία ταξίδια της ήταν αρκετά δημιουργική, έχει δείξει ότι διαθέτει την επιθετική ισχύ να εκμεταλλευτεί τις πολλές τρύπες στην πειραματική άμυνα των Σεβιγιάνων. Την προηγούμενη εβδομάδα ρισκάραμε για το πρώτο διπλό της Έλτσε και μας βγήκε, σήμερα θα κάνουμε το ίδιο για την παρθενική εκτός έδρας νίκη και της Αλμερία. Στο 5.25 το διπλό.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Αγγλία, Ελλάδα & Ισπανία τις βάζουμε σε παρολί απόδοσης 4.63.

Πρώτη επιλογή ο άσος (1.65) της Νιουκάστλ με τη Γουλβς. Ώρα να αντιδράσει η Νιουκάστλ μετά από 5 παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-3), αλλά και δύσκολο πρόγραμμα. Δεν ήταν κακή η εικόνα της σε καμία από τις τρείς ήττες απέναντι σε ομάδες που την προπορεύονται, ενώ πλέον μπορεί να αφήσει πίσω της το χαμένο τελικό στο Carabao Cup. Η μάχη της 4αδας παραμένει ορθάνοιχτη και αν πάρει τα χρωστούμενα παιχνίδια θα επιστρέψει εντός αυτής. Βελτιωμένη η Γουλβς με το Λοπετέγκι στον πάγκο, αλλά αν η Νιουκάστλ πιάσει τις γνωστές της εντάσεις θα δυσκολευεί πολύ στο βορρά.

Δεύτερη επιλογή το 2 & Under 4.5 (1.65) στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε “άδειος” την Τετάρτη απέναντι στην ΑΕΚ, δεν έκανε σχεδόν τίποτα στο επιθετικό κομμάτι, αποδείχθηκε αδιάφορος μετά τον αποκλεισμό του από τα playoffs. Ανάλογη συνθήκη με την μεσοβδόμαδη η σημερινή, ο Παναθηναϊκός ανέκτησε ρυθμό και πλέον έχει περισσότερες μεσοεπιθετικές λύσεις. Με το πρωτάθλημα στον στόχο προβλέπουμε ότι δεν θα “σκαλώσει” σήμερα, ούτε ότι το ματς θα πάρει από το πουθενά κάποιον τρελό ρυθμό.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 1Χ (1.70) στο της Αθλέτικ με την Μπάρσα. Οι Βάσκοι μετρούν 4 ματς δίχως νίκη (0-1-3) με γκολ μόνο σε ένα από αυτά, αλλά το σερί μοιάζει άδικο βάσει εικόνας. Περιμένουν τους Καταλανούς με όρεξη να δείξουν τις ικανότητές τους, με συλλογικό εγωισμό που βγαίνει στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Σαν Μαμές. 3-2-1 το ρεκόρ της Αθλέτικ στα εντός με την Μπάρσα, η οποία ταξιδεύει δίχως Πέδρι, Ντεμπελέ και τον αμυντικό ογκόλιθο Αραούχο, ενω δεν βγάζει υψηλές εντάσεις στα πρόσφατα ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

13:30 | Λέτσε – Τορίνο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 3.30)

16:00 | Κρεμονέζε – Φιορεντίνα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.00)

18:00 | Μπασακσεχίρ – Μπεσίκτας  ➡ 2 DNB (απόδοση 1.81)

19:00 | Βόλος – ΠΑΟΚ  ➡ 2 ημίχρονο / 2 τελικό (απόδοση 2.05)

20:30 | Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.32)

Παρολί

18:30 | Νιουκάστλ – Γουλβς  ➡ 1 (απόδοση 1.65)

19:00 | Ατρόμητος – Παναθηναϊκός  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.65)

22:00 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρσελόνα  ➡ 1Χ (απόδοση 1.70)

Χινάρι

13:30 | Βάρτα Πόζναν – Κρακόβια  ➡ Χ (απόδοση 2.95)

“Μπόμπα”

17:15 | Σεβίγια – Αλμερία  ➡ 2 (απόδοση 5.25)

Σκόρερ

16:00 | Κρεμονέζε – Φιορεντίνα  ➡ Καμπράλ anytime σκόρερ (απόδοση 3.00)

19:00 | Βόλος – ΠΑΟΚ  ➡ Κωνσταντέλιας anytime σκόρερ (απόδοση 4.15)

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός* ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


👉 Ψάχνεις αληθινές αξιολογήσεις για όλες τις εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα; Διάβασε εδώ:

◾️ Stoiximan gr
◾️ Bwin gr
◾️ Betsson gr
◾️ Netbet gr
◾️ Bet365 gr
◾️ Fonbet gr
◾️ Betshop gr
◾️ Interwetten gr
◾️ Winmasters gr
◾️ Pamestoixima gr
◾️ Sportingbet gr
◾️ Vistabet gr